ANA SAYFA > SPOR > 13. Basketbol Oskarları Törenle Dağıtıldı

13. Basketbol Oskarları Törenle Dağıtıldı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
13. Basketbol Oskarları Törenle Dağıtıldı

Basketbol Adamları Derneği’nin geleneksel olarak düzenlediği ve bu yıl 13.sü yapılan “Geleneksel Basketbol Oskarları” ile spora uzun yıllar çeşitli kademelerde hizmet edenlere ve değişik katkı sağlayanlara verdiği “Spora Hizmet Ödülleri” Bornova Belediyesi Dramalılar Köşkü’nde yapılan görkemli törenle dağıtıldı.

Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel, Karşıyaka Müftüsü İsa Gürler, Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, Manisa Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ertuğrul Aytaç, Akhisarspor Başkanı Hüseyin Eryüksel, Manisa Büyükşehir Belediyespor Başkan Yardımcısı Gökmen Aytaç ile STK başkan ve üyeleri, basketbol, spor çevresinden çok sayıda kalabalık davetli grubunun huzurunda yapılan törende konuşan Basketbol Adamları Derneği Başkanı Avni Erboy, 15 yıldır derneğin başkanlık görevini yürüttüğünü, 13 yıldır da "Basketbol Oskarları"nın verildiğini ödüle layık görülenlerin 100 kişilik bir jüri tarafından belirlendiğini kaydetti. Erboy, “ödüller Türkiye'nin bu alandaki en prestijli ödülleri. 13. Kez bugün burada dağıtacağımız basketbol ödüllerinde sezon içinde başarılı olanları onurlandırmayı amaçlıyoruz. Spora hizmet ödüllerinde de Türk Sporuna ve kentine sporda hizmet ederek katkıda bulunanlar için vefa duygusunu ön plana çıkarıyoruz” dedi.


“13. BASKETBOL OSKARLARI”nı kazanan ve ödüllerini alanlar şöyle:
Onur Ödülü: Tuncay Özilhan (Anadolu Grubu Başkanı, Anadolu Efes Kulübü Onursal Başkanı),  Cengiz Ergün (Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı), Arif  Ümit Uztürk (Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyon Başkanı)
Jüri Özel Ödülü:  Hüseyin Eryüksel (Akhisarspor Kulübü Başkanı), Ahmet Efetürk (Tekerlekli Sandalye Basketbol Genç Milli Takımı oyuncusu), Arda Demirbağ (Beşiktaş-Basketbol A Milli Takımı asistan koçu)
Yılın Erkek Takımı: Fenerbahçe Doğuş Erkek Basketbol Takımı
Yılın Kadın Takımı: Yakın Doğu Üniversitesi kadın basketbol takımı
Yılın Antrenörü: Zafer Kalaycıoğlu Yakın Doğu Üniversitesi),
Yılın Erkek Oyuncusu: Sertaç Şanlı (Beşiktaş)
Yılın Kadın Oyuncusu: Tuğçe Canıtez (Fenerbahçe)
Yılın Yöneticisi: Serdar Yiğitsoy (Edirne)
Yılın Sponsoru: Doğuş Grubu adına Ferit Şahenk

“2017 SPORA KATKI ÖDÜLLERİ” şu isimlere verildi:  Hüseyin Mutlu Akpınar (Karşıyaka Belediye Başkanı), Olgun Atilla (Bornova Belediye Başkanı), Ganime Nalbantoğlu (İzmir Büyükşehir Belediyesi Spor Müdürü, eski milli atlet), Ayşen Nazlı (Ege Tenis Eğitim Vakfı Asbaşkanı), Bircan Taşkınlar (Spor Adamı), Ertuğrul Aytaç (Manisa Gazeteciler Cemiyeti Başkanı, Manisaspor eski Başkanı), İsmail Özelçinler (Gazeteci), Kenan Molla (Gazeteci), Ömer Soysal (Futbol eski hakemi, futbol hakem gözlemcisi), Tunç Afşar (Spor Adamı, Göztepe eski asbaşkanlarından, Özlem Akdurak  (Türkiye Yelken Federasyonu Başkanı), Voleybol ve Basketbol Şubesi eski başkanı)Can Barhan (Fenerbahçe ve Altay’ın eski milli kalecisi), Ati Göksu (Futbol Teknik direktörü), Doç. Dr. Şahin Özer (Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu Başkanı), İlhan Talas (Ege Üniversitesi Spor Fakülte, si Öğretim Görevlisi), Ural Alp (Kuşadası Gençlikspor Kulübü efsanevi Başkanı), Mahmut Özgener (Türkiye Futbol Federasyonu ve Altay eski Başkanı), Mesut Sancak (Folkart Yönetim Kurulu Başkanı).

Fotoğraflar: Yılmaz Durmaz, Vehbi Moğol

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka, Ufuk İskender ile yollarını ayırdı...
Sonraki Haber Bostanlı yine susuz...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?