ANA SAYFA > SPOR > 100 taraftarın görseli salonda yer alacak...

100 taraftarın görseli salonda yer alacak...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
100 taraftarın görseli salonda yer alacak...

Tüm Dünyada ve Türkiye’de etkisini sürdüren pandemiye karşı alınan önlemler kapsamında ligin kalan bölümünde seyircisiz oynanacak maçlarda takımını yalnız bırakmak istemeyen Pınar Karşıyaka taraftarı @pinarlayasam instagram hesabında gerçekleştirilecek yarışmaya katılarak Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu’nda yerini alacak.

En çok beğeniyi alan fotoğraflar ilk olarak 17-19 Eylül 2020 tarihlerinde gerçekleştirilecek Pınar Cup Turnuvasında ve sezon boyunca seyircisiz oynanacak müsabakalarda Pınar Karşıyaka ile birlikte olacak.
Pınar Karşıyaka taraftarı takımını yalnız bırakmıyor

Pınar Karşıyaka’ya destek olmak için yarışmaya katılmak isteyen taraftarlar ilk olarak @pinarlayasam Instagram hesabını takip edecek ve yarışma postuna “katıldım” yorumunu yazarak 3 arkadaşını etiketleyecek. #pınarcup2020 hashtag’i ile KSK temalı fotoğrafını kendi profilinde paylaşacak taraftarlar arasından fotoğrafı en çok beğenilen 100 taraftarın görseli Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu’nda tribünlerde yerini alacak.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir'de her türlü etkinlik ertelendi...
Sonraki Haber Pınar Karşıyaka, Kızılyıldız'a kaybetti

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?