ANA SAYFA > SPOR > 10. Basketbol Oskarları dağıtıldı

10. Basketbol Oskarları dağıtıldı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
10. Basketbol Oskarları dağıtıldı

Basketbol Adamları Derneği'nin Geleneksel olarak düzenlediği "10. Basketbol Oskarları" Tepekule Kongre Merkezi’nde düzenlenen törenle sahiplerine verildi.

Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel, Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, TMOK Başkanı Prof. Dr. Uğur Erdener, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali Osman Tatlısu, Karşıyaka Belediyesi Başkan Yardımcıları Murat Özel, Kadri Bilgin, TSYD Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz Coşkun, Karşıyaka Spor Kulübü Divan Başkanı Sadrettin İşçimenler, ASKF Başkanı Kadri Yatkın, İZVAK Başkanı Erdoğan Tözge, TÜFAD İzmir Şube Başkanı Dr. Şaban Acarbay, TÜRFAD İzmir Şube Başkanı Bahri Vreskala, Tofaşspor Kulübü Başkanı Efe Aydan, Basketbol Federasyon ve İl Temsilcisi Halil Öztürk, kulüp temsilcileri, basketbol adamları ve kalabalık davetli grubunun yanı sıra Amerika'da yaşayan eski basketbolcu ve antrenör, genç basketbolculara teşvik için adına burs ve ödül veren Erkan İçsel de törene özel olarak katıldı.
Törende konuşma yapan Basketbol Adamları Derneği Başkanı Avni Erboy, Basketbol Oskarlarının Türkiye'de basketbol için verilen tek ve son derece de prestijli ödül olduğunu ifade ederek, kazananları bir kez daha kutladı. Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar'da spor kenti olan özellikle son yıllarda basketbolda büyük başarılar elde eden Karşıyaka'nın sporda büyük atılımlar yapacağını ifade etti.
Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ın TFF'deki kritik toplantı nedeniyle son anda katılamadığı ödül törenini Murat Ünlü sundu. Ödülleri Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar verdi.


10. Basketbol Oskarları alan isimler şöyle:
Onur Ödülü: Akif Çağatay Kılıç (Gençlik ve Spor Bakanı)
BAD özel ödülleri: Mehmet Baykan (Spor Genel Müdürü), Turgay Demirel (FİBA Avrupa Başkanı), Prof. Dr. Uğur Erdener (TMOK Başkanı), Aziz Yıldırım (Fenerbahçe Başkanı),
Jüri Özel Ödülü: Metin Yıldırım
Yılın Erkek Basketbol Takımı: Pınar Karşıyaka
Yılın Kadın Basketbol Takımı: Galatasaray Odea Bank
Yılın Basketbolcusu: Sinan Güler (Galatasaray Liv Hospital)
Yılın Genç Basketbolcusu: Egemen Güven (Pınar Karşıyaka)
Yılın Basketbol Yöneticileri: Serkan Ergüven (Bostanlıspor Basketbol), Ahmet Ülker (Fenerbahçe Ülker), Celal Arısan (TBF Genel Sekreteri)
Yılın Basketbol Antrenörü: Ufuk Sarıca (Pınar Karşıyaka)
Yılın Basketbol Yazarı: Mert Erboy (Habertürk Egeli Basketbol Yazarı)
Yılın Basketbol TV Programı: Hücum Faul (Ulusal Kanal)
Yılın Basketbol İnternet Sitesi: Basketfaul.com
Yılın Basketbol Sponsorları: Köfteci Ramiz, Türk Hava Yolları
Spora katkı ödülleri: Ahmet Diker (Spor Adamı, KSK eski asbaşkanı), Aydın Atar (Gazeteci), Ali Osman Tatlısu (Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü), Ayhan Özgümüş (TBF Ligler Koordinatörü), A.Selçuk Sert (Denizspor Başkanı, İZVAK eski asbaşkanı), Bülent Ulukan (Gazeteci), Faruk Gönen (Basketbol Adamı), Muzaffer Tuğsavul (Migros Ege Bölge Koordinatörü), Ufuk Merde (Spor Adamı, Akhisarspor eski asbaşkanı), Yılmaz Coşkun (Gazeteci).

Fotoğraflar: Yılmaz DURMAZ, Vehbi MOĞOL, Sedat BUZ

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Vatan Partisi İzmir adayları belirlendi
Sonraki Haber Karşıyaka Belediyesi 2014 yılı faaliyet raporu kabul edildi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?