ANA SAYFA > GÜNDEM > Zeynep Aslan'ın ölümüne ilişkin davaya devam edildi

Zeynep Aslan'ın ölümüne ilişkin davaya devam edildi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Zeynep Aslan'ın ölümüne ilişkin davaya devam edildi

Antrenman sırasında kamyonun çarpması sonucu hayatını kaybeden Karşıyaka Belediyespor Bisiklet Takımı sporcusu Zeynep Aslan'ın ölümüne ilişkin haklarında "bilinçli taksirle ölüme neden olma" suçundan dava açılan 3 tutuksuz sanığın yargılanmasına devam edildi.

Menemen 1. Asliye Ceza Mahkemesinde görülen duruşmaya, sanıklar ve avukatları ile Zeynep Aslan'ın ailesi ve avukatları katıldı.Cumhuriyet savcısı, Zeynep Aslan'ın ölümüyle sonuçlanan trafik kazasının oluşumunda sanıkların kusurlu davranışlarının bulunduğunun anlaşıldığını belirterek, sanıkların ayrı ayrı "taksirle ölüme neden olma" suçundan 6 yıla kadar hapisle cezalandırılması yönünde mütalaa verdi.Zeynep Aslan'ın babası Reşat Aslan, sanıklardan şikayetçi olduğunu dile getirdi."Kızımın kazaen değil, bilerek öldürüldüğünü düşünüyorum. Kızımın kaçacak yeri yoktu." diyen Aslan, sanıkların cezalandırılmasını istedi.Aslan'ın avukatı, sanıkların bilinçli taksirden cezalandırılmasını talep ederek, kamyon şoförü dışındaki zanlıların da gerekli önlemleri almadıklarının fotoğraflardan belli olduğunu savundu.Tutuksuz sanık A.Y. ise suçu olmadığını savundu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 1 Kızgın 0
Önceki Haber Müftü Gürler, Bostanlıspor’u ziyaret etti
Sonraki Haber Bostanlıspor tenis 12 yaşta kürsüye çıktı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?