ANA SAYFA > GÜNDEM > Türk Kızılay Karşıyaka Şubesi'nden özel çocuklara yardım eli

Türk Kızılay Karşıyaka Şubesi'nden özel çocuklara yardım eli

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Türk Kızılay Karşıyaka Şubesi'nden özel çocuklara yardım eli

27 yaş ve üstü engelli , ihtiyaç sahibi çocukların eğitim öğretim gördüğü Halk Eğitim Merkezi Akşam Sanat Okulu’na Türk Kızılay Karşıyaka Karşıyaka Şube Başkanlığı'ndan yardım eli uzandı.

Her yıl düzenlenen sosyal yardım etkinliği kapsamında Türk Kızılay Karşıyaka Şube Başkanı Kamil Karadeniz, Yönetim Kurulu, kadın kolları, gençlik kolları ve personellerinden ihtiyaç sahibi 52 özel öğrenciye kışlık ayakkabı, kışlık kıyafet desteği sağlandı.

Sosyal yardımları teslim eden Kızılay Karşıyaka’ya, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Suat Korkmaz teşekkür plaketini Şube Başkanı Kamil Karadeniz'e takdim etti.  Yardım faaliyetini düzenlenmesinde önemli rolü olan Başkan Karadeniz "Engelli olmak kusur değildir. Herhangi bir aralıkta değil her zaman yanınızdayız. Engel değil destek olun" açıklamasında bulundu.

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Başkan Soyer'den Çiğli’ye yeni müjdeler
Sonraki Haber Karşıyaka Halk Eğitim'den kadınlarımıza büyük destek!..

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?