ANA SAYFA > EKONOMİ > Karşıyaka Halk Eğitim'den kadınlarımıza büyük destek!..

Karşıyaka Halk Eğitim'den kadınlarımıza büyük destek!..

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Halk Eğitim'den kadınlarımıza büyük destek!..

Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi ve ASO Müdürlüğü tarafından kadınlarımıza yönelik olarak onları meslek ve iş sahibi yapmak amacıyla üretilen proje hayata geçmeye başladı ve ilk iş yeri de açıldı.

Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi ve ASO Müdürü Suat Korkmaz'ın 14 Ekim 2021 tarihinde "Bugünü Dünya Sevgi Günü yapalım" demesiyle benimsendikten sonra başlayan ve çığ gibi büyüyen "14 Ekim Dünya Sevgi Günü" projesinin ilk hayata geçti. 
Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi ve ASO Müdürü Suat Korkmaz kadınlara yönelik projelerle, iş gücünü arttırdıklarını, kadınlara istihdam sağlamaya başladıklarını ifade ederek, "İlk iş yerini açmanın gururunu yaşıyoruz" dedi. Korkmaz şöyle devam etti:
"14 Ekim Sevgi günü proje günü. Onurlu yaşayan yaşayacak olan kadınların günü kursiyerimiz Gamze Kerey'in  Menemen'deki en güzel en şık en güzel Güzellik Merkezini Menemen Belediye başkanımızın eşi Filiz Pehlivan ile birlikte açtık. 365 Kadınımız işyeri açacak 1095 kadınımız işe başlayacak dedik başlattık. Karşıyaka Halk Eğitimi Merkezi onurlu yaşayacak her kadının arkasında sonuna kadar var olacak. Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi ve ASO olarak sadece kadınlarımızın değil, her vatandaşımıza aynı yakınlıktayız. Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi olarak hizmete en iyi şekilde devam edeceğiz". 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 1 Kızgın 0
Önceki Haber Türk Kızılay Karşıyaka Şubesi'nden özel çocuklara yardım eli
Sonraki Haber Ak Parti Karşıyaka'dan sert eleştiriler

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?