ANA SAYFA > GÜNDEM > Türk Kızılay İftarına Karşıyakalı muhtarlardan destek

Türk Kızılay İftarına Karşıyakalı muhtarlardan destek

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Türk Kızılay İftarına Karşıyakalı muhtarlardan destek

Türk Kızılay Karşıyaka Şube Başkanı Kamil Karadeniz'in çabaları sonucunda İlhan Varak AİHL yemekhanesinde verilen iftar yemeklerinin 15.cisi Nedim Uysal adına gerçekleşti.

Türk Kızılay Karşıyaka Şubesi'nin faaliyetlerini her zaman destekleyen ve Türk Kızılay Karşıyaka Şubesi'nin yanında olan Karşıyakalı muhtarlar da 15. gün iftarına katıldı.  
Karşıyakalı muhtarların her zaman yanında olduklarını ve bu nedenle kendilerine şükranlarını sunan Türk Kızılay Karşıyaka Şube Başkanı Kamil Karadeniz, "Ramazan'ın 15. Gününde Türk Kızılay Karşıyaka Şube Başkanlığımıza iftar bağışında bulunan Nedim Uysal adına okul yemekhanemizde iftar soframız kurulmuştur. Norm Holding Onursal Başkanı Nedim Uysal’ın bağışıyla gerçekleşen Türk Kızılay iftar sofrasına icabet ederek  katılım sağlayan değerli muhtar büyüklerimiz Fuat Pusat’a, Coskun Zenginer’e, Avni Yüksel’e ve Rahmi Nalbantoğlu’na sonsuz teşekkür ederiz" dedi

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Dervişoğlu'ndan Yetkin Hafızoğlu'na destek...
Sonraki Haber Muhtar adayı Ramazan kolilerini kendi elleri ile dağıttı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?