ANA SAYFA > SPOR > Dervişoğlu'ndan Yetkin Hafızoğlu'na destek...

Dervişoğlu'ndan Yetkin Hafızoğlu'na destek...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Dervişoğlu'ndan  Yetkin Hafızoğlu'na destek...

İYİ Parti TBMM Grup Başkan vekili, İzmir Milletvekili Musavat Dervişoğlu, İYİ Parti Karşıyaka Belediye Başkan Adayı Bilgisayar Mühendisi Yetkin Hafızoğlu'na destek verdi...

İYİ Parti TBMM Grup Başkan vekili İzmir Milletvekili Musavat Dervişoğlu ile Karşıyaka'da seçim çalışması yapan İYİ Parti Karşıyaka Belediye Başkan Adayı Yetkin Hafızoğlu, vatandaşların sorunlarını dinleyip, projelerini aktardı.
Yetkin Hafızoğlu, "TBMM Grup Başkanvekilimiz ve İzmir Milletvekilimiz Sayın Dervişoğlu'nun bize verdiği destek için teşekkür ederim. Her zaman yanımızdaydı. Yine yanımızda oldu. Teşkilatımız ile birlikte Karşıyaka’da vatandaşlarımızın sorunlarını dinleyerek, projelerimizi anlattık. Karşıyakalı bir aday olarak kentime hizmet etmek en büyük dileğimiz. Bunun için de projelerimizi en iyi şekilde aktarmaya özen gösteriyor ve oya dönüşmesini sağlamaya çalışıyoruz. Karşıyaka En İyisini hak ediyor" dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Çiftçioğlu: Karşıyaka Çarşı'nın ara sokakları da hayat bulacak
Sonraki Haber Türk Kızılay İftarına Karşıyakalı muhtarlardan destek

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?