ANA SAYFA > GÜNDEM > TURAN KÖPRÜSÜNDE KAZAN YAPAN ARAÇ TREN RAYINA DÜŞTÜ. 5 YARALI

TURAN KÖPRÜSÜNDE KAZAN YAPAN ARAÇ TREN RAYINA DÜŞTÜ. 5 YARALI

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
TURAN KÖPRÜSÜNDE KAZAN YAPAN ARAÇ TREN RAYINA DÜŞTÜ. 5 YARALI

Turan Köprüsü üzerinde kaza yapan iki araçtan birisi köprü altından geçen hızlı tren hattına düştü. Kazada 5 kişi çeşitli yerlerinden yaralanarak hastanelere kaldırıldı.

Karşıyaka'dan Bayraklı yönüne giden İlker Kandemir'in (42)  kullandığı 35 BTT 52 plakalı otomobil, Sahil Güvenlik Komutanlığı önündeki Turan Köprüsü üzerinde Gökhan Aslantay'ın (26) yönetimindeki 35 DP 666 plakalı araçla çarpıştı. Çarpışma sonrası köprü bariyerlerini aşan 35 BTT 52 plakalı otomobil, köprünün altından geçen İZBAN hızlı tren hattına düştü.
Kazayı görenlerin bildirmesiyle olay yerine 112 acil ekipleri, Aks 110 ekipleri ve polis ekipleri geldi. Yaralanan sürücü Aslantay ve yanındaki arkadaşları Efeye Kelle (26) ve Hakan Işık (25) olay yerindeki ilk müdahalenin ardından ambulanslarla Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı. Tren raylarına Kandemir yönetimindeki aracın düştüğü sırada İZBAN'nı geçmemesi olası büyük faciayı önledi. İZBAN seferleri durdurulurken ters düşen araçta sıkışan sürücü Kandemir ve yanındaki arkadaşı Duygu Ama (22), Aks 110 ekipleri tarafından uzun uğraşlar sonrası kurtarıldı. 112 acil ekiplerinin ilk müdahalesinden sonra yaralılar Kandemir ve Ama, Tepecik Eğitim Ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan 5 yaralının da sağlık durumlarının iyi olduğu tedavilerinin devam ettiği öğrenildi.
MERAKLILAR ÇEKİM YAPTI
Kazayı gören meraklı vatandaşlar ise köprüde ve demir raylarında sıra sıra dizilerek cep telefonuyla kazayı çekmeleri dikkat çekti. Demir raylarının üzerindeki araç, çekici ile kaldırırken, son seferini yapan İZBAN trenleri de seferlerine devam etti. Yine İZBAB içerisindeki yolcularında kazaya karışan aracı cep telefonlarıyla çektikleri görüldü. Kazayla ilgili polis ekipleri soruşturma başlatırken yaralı olan her iki otomobil sürücüleri İlker Kandemir ile Gökhan Aslantay'ın alkollü olup olmadıkları yapılacak kan testinden sonra belirleneceği öğrenildi.
DAHA ÖNCE DE AYNI YERDEN OTOMOBİL TREN YOLUNA DÜŞTÜ
Geçtiğimiz 16 Aralık gece yarısı,Karşıyaka'dan Konak yönüne giden, Gökhan Demir'in (21) yönetimindeki 35 MNV 80 plakalı otomobil, Altınyol Sahil Güvenlik Komutanlığı önünde iddiaya göre önüne köpek çıkınca el freni ile fren yaptı. Kontrolden çıkan otomobil, köprüden uçarak İZBAN demir yoluna düşmüştü. Otomobil o sırada geçen İZBAN'a yandan çarparak dururken şans eseri kazada otomobilin içerisinde olan sürücü Demir ve arkadaşları Uğur Taşkın (20) ve Düzgün Taşkın (24) yaralanarak kurtulmuşlardı

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber APPLE BOMBAYI EKİM'DE PATLATIYOR
Sonraki Haber BAŞKAN KOCAOĞLU 3. KEZ İZKUŞ BAŞKANI SEÇİLDİ...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?