ANA SAYFA > GÜNDEM > TOPLU ULAŞIMDA DEĞİŞİM BAŞLADI

TOPLU ULAŞIMDA DEĞİŞİM BAŞLADI

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
TOPLU ULAŞIMDA DEĞİŞİM BAŞLADI

İzmir'de kent içindeki trafik yoğunluğunu azaltmak, duraklarda bekleme süresini kısaltmak ve toplu ulaşımda alternatifleri artırmak için yola çıkan İzmir Büyükşehir Belediyesi ESHOT Genel Müdürlüğü, "Ulaşım Sistemi'nin Yeniden Tasarımı" projesini hayata geçirdi.

Proje kapsamında, Merkez, Karşıyaka, Bornova, Buca ve Teleferik olmak üzere 5 ana bölgeye ait 42 alt bölgenin ulaşım sistemi yeniden tasarlandı. Şehir merkezi ve ana arterlerdeki otobüs sayısını azaltıp Kent merkezine aktarmalı sistemle ulaşımı ön plana çıkaracak sisteme ilk tepkiler ise olumlu olmadı. Aktarma merkezlerine gelen yolcular, buradaki görevliler tarafından yönlendirilirken, değişimden haberdar olmayan bazı İzmirliler güçlük çektiklerini dile getirdi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber TARHAN'I ADAY GÖSTERMEK İÇİN TOPLANIYORLAR
Sonraki Haber İZMİR'DE 2 AYRI KAZADA 6 YARALI!..

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?