ANA SAYFA > GÜNDEM > Tehlikeli oyun!..

Tehlikeli oyun!..

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Tehlikeli oyun!..

Karşıyaka Zübeyde Hanım Nikah Evi’nin yanında yer alan Karşıyaka İnsan Hakları Anıtı çocukların tehlikeli oyun alanı oldu. Bu fotoğraf da 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü'nde çekildi...

1992 yılında heykeltraş Bihrat Mavitan tarafından yapılan Karşıyaka İnsan Hakları Anıtı çoğunluğu, demokrasiyi simgeleyen üç elemandan oluşmakta. Bu nedenle tek bir kompozisyon değil. En büyük eleman, insan haklarına açılan kapı. Bu kapının içinden insan haklarına ulaşacak bir yol geçip sonsuza ulaşmakta ve toplumun bu yolda yapılacak ilerlemenin beklentisi sembolize edilmektedir.
İşte böylesine anlamlı olan ve Karşıyaka’nın simgelerinden birisi durumundaki Karşıyaka İnsan Hakları Anıtı şimdi çocukların tehlikeli oyun aracı oldu. 
Zaman zaman çeşitli yaş grubundaki çocukların yatay vaziyette denize doğru yükselen anıtın en tepesine kadar tırmanarak aşağıya doğru kaymakta. 
Karşıyakalılar anıtın oyuncak olmasının bir yana, son derece tehlikeli olduğunu da ifade ederek, gerekli tedbirlerin alınmasını istiyorlar.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 1 Kızgın 0
Önceki Haber Sarıca: Kupanın en kuvvetli takımlarından birisiyiz
Sonraki Haber Çiftçioğlu'ndan 250 KSK Bayrağı...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?