ANA SAYFA > GÜNDEM > Tarım Müdürü Üngür, İBŞB Tarımsal Hizmetler Daire Başkanı oldu

Tarım Müdürü Üngür, İBŞB Tarımsal Hizmetler Daire Başkanı oldu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Tarım Müdürü Üngür, İBŞB Tarımsal Hizmetler Daire Başkanı oldu

Karşıyaka'da başarılı işlere imza atan ilçenin sevilen bürokratlarından Karşıyaka İlçe Tarım ve Orman Müdürü Bülent Üngür İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne geçti.

Karşıyaka'da yaptığı başarılı işler ve kurduğu olumlu iletişimlerle sevilen bir bürokrat olan, denetimlerle de göz açtırmayan Karşıyaka İlçe Tarım ve Orman Müdürü Bülent Üngür 15 Temmuz 2020 tarihinde başladığı Karşıyaka İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü görevini ay başı itibariyle bırakarak, İzmir Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Daire Başkanlığı görevini üstlendi. 
Bugün görevine başlayan Bülent Üngür, Karşıyaka Belediye Başkanlığı döneminde Dr. Cemil Tugay ile uyumlu çalışma içindeydi.  Karşıyaka Belediyesi ile ortak denetimlerde başarılı işlere imza atmışlardı. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'da İshak, Enes'i yakaladı
Sonraki Haber KSK filede hedefinden vazgeçmeyecek

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?