ANA SAYFA > GÜNDEM > Soyer ile Tugay'a Karşıyaka Çarşı'da sevgi seli...

Soyer ile Tugay'a Karşıyaka Çarşı'da sevgi seli...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Soyer ile Tugay'a Karşıyaka Çarşı'da sevgi seli...

CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Tunç Soyer ve CHP Karşıyaka Belediye Başkan adayı Dr. Cemil Tugay Karşıyaka Çarşıyı baştan başa dolaşarak Karşıyakalılarla bütünleşti...

Karşıyakalıların Karşıyaka Çarşıda büyük sevgi gösterisinde bulunduğu CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Tunç Soyer ve CHP Karşıyaka Belediye Başkan adayı Dr. Cemil Tugay'a CHP İl Başkanı Deniz Yücel, Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Uğur Yıldırım,  CHP İzmir il ve Karşıyaka ilçe örgütü eşlik etti.
Ellerinde Ay Yıldızlı Türk Bayrağımızı taşıyan yüzlerce Karşıyakalı her iki adaya da büyük sevgi gösterisinde bulundu. İZBAN Karşıyaka İstasyonu önünden başlayan, çarşı boyunca devam eden yürüyüşte Karşıyakalılar büyük sevgi gösterisinde bulundu.
Karşıyaka İskele önünde son bulan yürüyüşten sonra Soyer ve Tugay Karşıyakalılara hitap ettiler.
CHP Karşıyaka Belediye Başkan Adayı Dr. Cemil Tugay, Tunç Soyer'le birlikte yürüyüşten önce de CHP İzmir Milletvekili Atilla Sertel ve gazeteci-yazar Uğur Dündar ile birlikte Karşıyaka Çarşı da esnaf ziyaretinde bulundu. 
Fotoğraflar: Vehbi Moğol

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 1
Önceki Haber Yılmaz, kaza geçiren öğrencileri ziyaret etti
Sonraki Haber Karşıyaka Sanat Derneği'nde yoğun hazırlıklar devam ediyor...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?