ANA SAYFA > GÜNDEM > Şampiyonlar, Başkan Akpınar ile birlikte yeni yıl pastası kesti

Şampiyonlar, Başkan Akpınar ile birlikte yeni yıl pastası kesti

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Şampiyonlar, Başkan Akpınar ile birlikte yeni yıl pastası kesti

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, 2018’in son mesai gününde Belediye Spor Kulübü’nün madalyalı sporcularını ağırladı. Farklı branşlarda derece kazanan 100’e yakın sporcu Başkan Akpınar ile birlikte yeni yıl pastası kesti. Başkan Akpınar “Başta çocuklarımız olmak üzere, toplumun farklı kesimlerine spor yaptırıyoruz” dedi.

Karşıyaka Belediye Spor Kulübü’ndeki branş sayısını 5 yılda, 3’ten 26’ya çıkartan Karşıyaka Belediyesi, yeni yılı farklı branşlarda madalyalar kazanan sporcuları ile birlikte kutladı. Yüzme, su topu, boccia, judo, jimnastik, futbol, basketbol, okçuluk ve hentbolda, yıl içinde derece yapan sporcular Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar’ı ziyaret etti. Madalya ve kupaları ile gelen genç sporcular, Başkan Akpınar ile birlikte yeni yıl pastası da kesti.

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar “Belediye Spor Kulübümüzü 3 branşta devralmıştık. Şu anda 26 branşta faaliyet gösteriyoruz. Pek çok profesyonel kulübün bile yapamadığı kadar branşta mücadele ediyoruz. Başta çocuklarımız olmak üzere, toplumun farklı kesimlerine spor yaptırıyoruz. Türkiye’nin ilk Aktif Şehri Karşıyakamıza da bu yakışır” dedi.


 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber KODA ile yeni yıla merhaba
Sonraki Haber Engin Gençoğlu Fethiye ile anlaştı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?