ANA SAYFA > GÜNDEM > Özlenen tablo hastanede yatan Alabay’ı ziyarette gerçekleşti

Özlenen tablo hastanede yatan Alabay’ı ziyarette gerçekleşti

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Özlenen tablo hastanede yatan Alabay’ı ziyarette gerçekleşti

AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanı Abdullah Mertoğlu ve AK Parti Çiğli İlçe Başkanı Sedat Karatekin yanlarında partililer ile CHP’li Adnan Alabay’ı hastanedeki odasında ziyaret etti.

Eski Karşıyaka CHP ilçe başkanlarından, Karşıyaka’nın tanınmış siyasetçilerinden Adnan Alabay hafta sonunda geçirdiği kalp krizi sonucunda Çiğli Bölge Hastanesi’nde tedaviye alınarak, tıkalı kalp damarlarından birine stent takıldı.

Çiğli Bölge Hastanesi Kardiyoloji Servisinde yatan Alabay’ı, AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanı Abdullah Mertoğlu ve AK Parti Çiğli İlçe Başkanı Sedat Karatekin yanlarında partililer ile ziyaret etmeleri çevredekiler tarafından siyasette özlenen tablonun gerçekleştiği şeklinde değerlendirildi.

Adnan Alabay’ı başta İzmir AK Parti Milletvekili Kerem Ali Sürekli ve İzmir Büyük Şehir Belediye Başkanı Azizi Kocaoğlu gibi siyasetçiler hastanede ziyaret ettiler.

Haber ve fotoğraf: Yılmaz Durmaz

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Hüseyin Güneş, Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu İl Müdürü oldu
Sonraki Haber Karşıyakalı taraftarlar borcun 240bin TL'sini ödedi...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?