ANA SAYFA > GÜNDEM > Özgür Özel: Karşıyaka'ya Karşıyakalı genç bir kadını aday gösterdik

Özgür Özel: Karşıyaka'ya Karşıyakalı genç bir kadını aday gösterdik

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Özgür Özel: Karşıyaka'ya Karşıyakalı genç bir kadını aday gösterdik

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, bugün TBMM’de partisinin Grup Toplantısı’nda Karşıyaka Belediye Başkan Adayı Behice Yıldız İşçimenler Ünsal ile ilgili "Karşıyaka'ya Karşıyakalı genç bir kadını aday gösterdik" dedi.

Özgür Özel toplantıda "Karşıyaka’ya bir borcum vardı benim, Karşıyakalılara. 1994’ten beri 30 yıldır Karşıyaka’da doğmuş, burada büyümüş bir belediye başkan adayı olmuyordu. Diyorlar ki ‘Karşıyakalı istiyoruz’. Karşıyaka’ya Behice Yıldız İşçimenler’i aday gösterdik. İşçimenler ailesi Karşıyaka’nın Levantenlerin yaşadığı dönemdeki iki yerli ailesinden bir tanesi. Büyükdedesi Karşıyaka Spor Kulübü'nün kurucu başkanı. Dedesi en uzun süre görev yapmış ikinci başkan. Babası Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı. Kendisi Karşıyaka’da basket oynamış ve diğer dallarda spor yapmış bir sporcu ve çok başarılı İzmir Sanayici İş Adamları Derneği’nin seçilmiş ilk kadın yöneticisi, İzmir’deki Eğitim Vakfı’nın başında, Teknoloji Vakfı’nın başında. Karşıyakaya’da Karşıyakalı genç bir kadını, Karşıyaka’yı ona, onu da Karşıyaka’ya emanet ettik." ifadelerini kullandı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Ak Parti'li Baran, Tugay'ın açıklamalarına cevap
Sonraki Haber Pınar Karşıyaka Hapoel Bank Yahav Jerusalem karşısında

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?