ANA SAYFA > GÜNDEM > Ak Parti'li Baran, Tugay'ın açıklamalarına cevap

Ak Parti'li Baran, Tugay'ın açıklamalarına cevap

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Ak Parti'li Baran, Tugay'ın açıklamalarına cevap

Karşıyaka ve İzmir Büyükşehir Belediyesi Ak Parti Meclis Üyesi Ahmet Uğur Baran sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay'ın açıklamalarına cevap verdi.

Ahmet Uğur Baran'ın açıklaması şu şekilde: "Cemil Bey 'Hakkımda algı operasyonu var. Ben masumum' demiş. Alışıla geldiği gibi bana kendisine cevap verme zarureti doğmuştur. Bahsettiği yer Mavişehir’in en kıymetli yerlerinden biridir ve bir daire parasına adına satış dediği bir peşkeş çekme operasyonu Düzenleyip kendince başarılı olmuştur.  Cemil Bey, Karşıyaka Belediye Başkanlığı süresince peşkeş operasyonlarının haricinde İlçesine hiçbir fayda sağlayamayan; deneyimsiz, öngörüsüz, kabiliyeti ve hayalleri sığ bir siyasetçidir. Dönemimiz boyunca peşkeş operasyonlarını defalarca farklı farklı taşınmazlarda denemiş ancak bizim dik duruşumuzun üstesinden gelemeyip başarılı olamamıştır. Tüm bunların Üstüne partisi bunca başarısızlığı ve akıl almaz işlerine rağmen kendisini büyükşehir adayı göstermiştir. Tek ve en büyük icraatı işçi maaşlarının ödenmemesi olan Tugay, Karşıyaka için kılını kıpırdatmamıştır. Tüm İzmir’e saygıyla duyurumdur ve açıklamalarımın devamı gelecektir."

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Tunç Soyer sessizliğini bozdu...
Sonraki Haber Özgür Özel: Karşıyaka'ya Karşıyakalı genç bir kadını aday gösterdik

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?