ANA SAYFA > GÜNDEM > Özel sporculara Kaymakam Demir’den Türkiye Şampiyonası öncesi moral dopingi

Özel sporculara Kaymakam Demir’den Türkiye Şampiyonası öncesi moral dopingi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Özel sporculara Kaymakam Demir’den Türkiye Şampiyonası öncesi moral dopingi

Karşıyaka Kaymakamı Özkan Demir Genç Aydınlar Spor Kulübü özel sporcularını kabul ederek madalya taktı.

Genç Aydınlar Spor Kulübü özel sporcuları Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonunun Atletizm İl Şampiyonası'nda kazandıkları başarıyı Karşıyaka Kaymakamı Özkan Demir ile paylaştı. Kaymakam Demir il birincisi özel sporculara madalyalarını takarak onları sevindirdi. Genç Aydınlar Spor Kulübü’nün kurucuları Büşra Meltem Yeter, Burhanettin Aydın dereceye giren özel sporcularla Kaymakam Demir'i ziyaret etti.

Antalya’da düzenlenecek Türkiye Şampiyonası için moral buldular
Genç Aydınlar Spor Kulübü’nün kurucularından Büşra Meltem Yeter, amaçlarının özel çocukları spor ile buluşturup sosyalleşmelerini ve yapabileceklerini herkese göstermek olduğunu belirterek şöyle konuştu. “Başarılı özel gençlerimizle Kaymakamımız Sayın Özkan Demir’i ziyaret etmek istedik. Sağ olsunlar bizi kırmayarak bizleri kabul ettiler. Gençlerimiz Kaymakam beyin yakın ilgisine çok sevindiler ve Türkiye Şampiyonasına motive oldular. 19-20-21 kasımda Antalya’da düzenlenecek Türkiye Şampiyonasına katılacaklar. İzmir yarışmalarından gösterdikleri başarıyı Türkiye şampiyonasında da göstereceklerini umuyoruz.”

Türkiye Özel sporcular Spor Federasyonunun Atletizm il şampiyonası yarışmalarında İbrahim Türk 100 ve 400 m il birincisi, Haydar Can Kurudur 100 ve 400 M il birincisi, Mental Bayanlarda Saliha Donduran 100 ve 200 M il birincisi, Gülle Mental’de  Muhsi Özcan il birincisi olmuşlardı. Genç Aydınlar Spor Kulübü sporcuları İzmir’deki lise ve ortaokullarda okuyan otizmli ve mental gençlerden oluşuyor.

Haber ve fotoğraf: Yılmaz Durmaz
 

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Yazarlar ve Şairler Derneği'nden ''Atatürk'' temalı şiir gecesi
Sonraki Haber Karşıyaka, Eskişehir'de kayıp...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?