ANA SAYFA > GÜNDEM > Okan Yüksel'e büyük onur

Okan Yüksel'e büyük onur

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Okan Yüksel'e büyük onur

Gazeteci, yazar Okan Yüksel'in adı sonsuza kadar yaşasın diye, Karşıyaka Yardımlaşma Derneği tarafından adına 'Anı Posta Pulu' basıldı.

Karşıyaka Yardımlaşma Derneği (KARYAD) tarafından "Çocuklar Gülsün Diye Şarkılar Türküler" adıyla bir gece düzenlendi. Gecede, Karşıyaka Yardımlaşma Derneği tarafından gazeteci, yazar Okan Yüksel'in adı sonsuza kadar yaşasın diye bastırılan 'Anı Posta Pulu', Okan Yüksel'e takdim edildi.

Çok sayıda sivil toplum kuruluşunun başkanının da katıldığı gecede, konuşma yapan KARYAD Başkanı Emine Yorgunata, "68'liler Başkanı, değerli büyüğümüz, gazeteci Okan Yüksel üstadımızı sonsuza kadar anmak, onu ölümsüzleştirmek için dogum günü hediyesi olarak PTT Müdürümüz Nihat Yüksel ile beraber bastırdığımız PTT pullarını, İyi Parti Karşıyaka İlçe Başkanı Yetkin Hafızoğlu ile takdim etmekten onur duyuyoruz" dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka Denetimli Serbestlik Müdürlüğü Buca’ya taşındı
Sonraki Haber İzmir-Midilli seferleri başladı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?