ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka Denetimli Serbestlik Müdürlüğü Buca’ya taşındı

Karşıyaka Denetimli Serbestlik Müdürlüğü Buca’ya taşındı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Denetimli Serbestlik Müdürlüğü Buca’ya taşındı

Karşıyaka Denetimli Serbestlik Müdürlüğü Karşıyaka’dan Buca’daki İzmir Adli Tıp Şube Müdürlüğünün de içinde bulunduğu kampüs alana taşındı.

Yıllardır Karşıyaka Tuna Mahallesi İbrahim Yılmaz Sokaktaki binada çalışmalarını sürdüren Karşıyaka Denetimli Serbestlik Müdürlüğü, Buca ilçesi İnkılap Mahallesinde oluşturulan İzmir Adli Tıp Şube Müdürlüğünün de içinde bulunduğu kampüs alana taşındı.
Üç bin metrekare büyüklüğünde olan yeni binada, resim, satranç, playstation gibi etkinliklerin yapılabilmesi için meslek, sanat ve hobi atölyeleri, kişisel gelişim, roman, hikâye ve farklı türde kitapların bulunduğu kütüphane, eğitim ve iyileştirme çalışmalarının yapıldığı bireysel görüşme odaları, toplantı salonları ve seminer salonları bulunuyor.
Haber ve fotoğraf: Yılmaz DURMAZ

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bostanlı'da cumartesi su kesintisine devam...
Sonraki Haber Okan Yüksel'e büyük onur

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?