ANA SAYFA > GÜNDEM > Muhtar Küçükgörür, Mavişehirlilere bir dönem daha diyor

Muhtar Küçükgörür, Mavişehirlilere bir dönem daha diyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Muhtar Küçükgörür, Mavişehirlilere bir dönem daha diyor

Mavişehir Mahalle Muhtarı Gürol Küçükgörür “güvenilir, deneyimli, güler yüzlü ve çağdaş muhtarlık hizmetlerine 1 dönem daha devam için, Mavişehir’de birlikte güzel bir yaşam için Elele verelim” dedi.

Lisansüstü ve doktora çalışması için Almanya’ya giden Küçükgörür, yaptığı çalışmalarının, yapacaklarının garantisi olduğunu belirterek,  projelerini şöyle sıraladı.
Avrupa Birliği finansal destekli 2020 Horizon projesi,  Ulaşım,  Mavişehir’e Aile Hekimliği, Mavişehir’e PTT hizmet binası, Bilim müzesi tramvay durağından Pamukkale bloklarına giden yolun aydınlatılması,  Mavişehirİ.Ö.Okulu karşısında Karşıyaka Belediyesine ait alanın otoparka dönüştürülmesi, Deniz tepmesi ile oluşan su birikintilerinin giderilmesi için kot farkını ortadan kaldırılması, Atakent Anadolu Lisesinin duvarlarının yenilenmesi, Karşıyaka Belediyesince mahallemize konulan spor aletlerinin üstünün kapatılması ve Mahalleye Ortaokul.
Muhtarlık döneminde toplanan kitaplar ile 20 kütüphanenin kurulduğunu, 29 değişik kuruma kitaplar gönderildiğini vurgulayan Küçükgörür, yaptığı çalışmaları ise şöyle sıraladı; Talebimiz üzerine Mahallemize Anaokulu ve Muhtarlık binası belediyemizce yaptırılmıştır. Üyesi olduğum “Mavişehir Siteler Birliği”nde mahallemize ait sorunların çözümü, yeni projelerin yapımı konusunda fikirler üretilip, ilgili makamlara iletilmiştir. Topladığımız kitaplar ile 20 kütüphane kurulmuş, 29 değişik kuruma kitaplar gönderilmiştir. Toplanan ev eşyaları özellikle İzmir dışından gelen Üniversite öğrencilerine dağıtılmıştır. Atık yağlar, kullanılmış piller, okunmuş gazeteler Karşıyaka Belediyesince toplanmaktadır. Muhtarlık olarak tapuya hibe tescili yapılmış olan Pamukkale 12. blok altındaki muhtarlık eski binası mülk sahibi İzmir Valiliğinin onayı,  I.Etap Toplu Yapı Temsilciler Kurulu kabulü ve muhtarlığımızın izni ile yapılan protokolle “Kültür, sanat ve Etkinlik evi” olarak hizmete açılmıştır. Lösemili çocukların kan iliği ihtiyaçlarının teminine yönelik olarak Mavibahçe, Kızılay ve 1. Etap TY yönetimi ile koordinasyon sağlanmış, Kızılay’a önemli sayıda kan bağışı sağlanmıştır.Can dostlar için köpek parkı yapılmaktadır.
Gürol Küçükgörür Kimdir?
1952 yılında İzmir doğumlu Küçükgörür, 1970 yılında İzmir Ticaret Lisesi ve Namık Kemal Lisesinden, 1974 yılında Ege Ün.İ.T.B.F. “Kamu Yönetimi” bölümünden mezun oldu. 1976/1977 Ege Ün. Sos. Bil. Fak. “Öğretmenlik Formasyonu” aldı. Lisansüstü ve doktora çalışması için Almanya’da Heidelberg Ün. Almanca dil kursu, Karlsruhe Ün. “Endüstri Mühendisliği” eğitimi gördü.
Haber ve fotoğraf: Yılmaz Durmaz

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Şemikler Mahallesi muhtar adayı Soysal: “Gelişim için değişim şart”
Sonraki Haber Nergiz İZBAN İstasyonu'nda intihar etti

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?