ANA SAYFA > GÜNDEM > MHP'li Yöneticiler, Karşıyakalılarla kahvaltıda buluştu

MHP'li Yöneticiler, Karşıyakalılarla kahvaltıda buluştu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
MHP'li Yöneticiler, Karşıyakalılarla kahvaltıda buluştu

MHP Karşıyaka İlçe Başkanlığı ve Kadın Kolları, 10 Kasım Atatürk'ü Anma programının ardından Karşıyaka'da bulunan bir kafede kahvaltılı program düzenledi.

Şehit Aileleri Derneği ve Yavrukurt Su Damlası Derneği üyesi kadınların da katıldığı programa ilgi büyüktü. Programda Atatürk ile ilgili şiirler okundu, anılar anlatıldı. Parti üyesi kadınlarlarla, Karşıyakalı kadınların kaynaştığı programda sıcak bir sohbet de gözlerden kaçmadı. Programa, MHP İzmir Milletvekili Tamer Osmanoğlu, MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, İl Kadın Kolları Başkanı Sibel Arat, İl Yönetim Kurulu üyeleri Hasan Toptan ve Adnan Saylan, Karşıyaka İlçe Başkanı Akif Yılmaz, Karşıyaka İlçe  Kadın Kolları Başkanı Gülden Yıldırım Karşıyaka Belediye Meclisi Üyesi Seher Dikmen, ilçe yöneticileri, Şehit Aileleri Derneği Başkanı Yüksel Çelik, Yavrukurt Su Damlası Derneği Başkanı Asuman Günüç, parti üyeleri ve Karşıyakalılar katıldı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Öğrencilerden akılcı ilaç kullanımının farkındalığını artırma projesi
Sonraki Haber Bostanlı'daki Gaziantep Günleri yoğun ilgi gördü

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?