ANA SAYFA > GÜNDEM > MHP Karşıyaka'dan istifalarla ilgii açıklama...

MHP Karşıyaka'dan istifalarla ilgii açıklama...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
MHP Karşıyaka'dan istifalarla ilgii açıklama...

Milliyetçi Hareket Partisi Karşıyaka İlçe Başkanı Akif Yılmaz’ın istifa haberleri ile ilgili yazılı açıklama yayınladı. Açıklama şöyle:

Milliyetçi Hareket Partisi’nde bulunmak şereftir. Kendilerini bu şereften mahrum bırakacak olanlar kendi kararlarını vererek, tercihlerini kullanmışlardır. Dün bazı medya kuruluşlarında kendilerini teşkilatın çeşitli kademelerinde geçmişte görevli olduklarını söyleyen bazı üyelerimizin istifa haberleri çıktı. Farklı ve abartılı rakamlar kafaları karıştırmak ve eni kurulan partiye takviye etmek, sözde kamuoyunda MHP’yi zayıflatma ve güçten düşürmektir.
    Sizlere bu konu hakkında MHP Karşıyaka İlçe Başkanlığımızın resmi rakamları ile açıklama yapmak istiyorum;
•    2016 Ağustos tarihinden itibaren ilçe teşkilatımız 713 üye kaydı yapmıştır.
•    İstifa ettiği iddia edilen 11 kişi parti üyemiz bile değildir.
•    İstifa eden 8 kişi daha önce farklı sebeplerden dolayı(iş vb.) istifa etmişlerdir.(Bugünkü süreçle ve siyasi konjonktürle ilgili değildir.)
•    İstifa ettirilen kişilerden biri sağlık problemlerinden dolayı yönetim kurulundan affını istemiş, Cenabı-ı Allah şifasını biran önce ona vermesi için dua ettiğimiz kemoterapi alan, ayakta durmakta zorlanan bir üyemizdir.
•    Diğer kişilerden 25 tanesi ise daha önce disiplin kuruluna ihraç edilmeleri talebiyle sevk ettiğimiz ve haklarında iş ve işlemlerin devam ettiği üyelerdir.
Her ne kadar açıkladıkları rakamlar gerçekle örtüşmese de İyi Parti’nin kurulması ve istifalar MHP açısından çok iyi olmuştur. Çünkü MHP’de kargaşa yaratan oy vermeyi bırakın, verdirmemek için çaba sarf edenlerin bizimle zaten bağı kalmamıştır. Bizim İçin iyi olmuş, MHP kargaşa ve fitneden arınmıştır. Kısacası bizim gündemimizde kıblesini kaybeden insanlar yoktur.
 Biz MHP Karşıyaka İlçe Teşkilatı olarak yaptığımız ve yapacağımız siyasi ve sosyolojik çalışmalarla hedefimizi 2019 yılı olarak belirledik. Aynı yıl içerisinde yapılacak olan tüm seçimlerde Karşıyaka halkımıza öngörüleri ile hep haklı çıkan MHP’ye oy verdirecek çalışmaları yapacağız.
Bizler MHP olarak “Yaşanacak İlçe Karşıyaka’yı, kaçılacak ilçeye dönüştürenlere inat yeniden bu güzel ilçeyi Yaşanacak İlçeye dönüştürecek kadrolarla Karşıyaka’mızın huzuruna çıkacağız”

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar Karşıyaka, Hapoel Holon'u ağırlıyor
Sonraki Haber Resim sevdalılarının sergisi Karşıyaka'da açıldı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?