ANA SAYFA > GÜNDEM > MHP Karşıyaka'dan 11 mahalleye kütüphane ve kitap desteği

MHP Karşıyaka'dan 11 mahalleye kütüphane ve kitap desteği

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
MHP Karşıyaka'dan 11 mahalleye kütüphane ve kitap desteği

MHP Karşıyaka İlçe Teşkilatı, ilçedeki 11 mahallede kütüphane kurdu. MHP İlçe Başkanı Yılmaz, “COVİD 19 salgınının geçmesini bekleyecek vaktimiz yok. En üst tedbirlerle okumaya, okutmaya, çalışmaya ve üretmeye devam etmeliyiz" dedi.

Covid 19 salgınına rağmen Karşıyaka'nın sosyal, kültürel ve ekonomik sorunlarının çözümü için kolları sıvayan Başkan Akif Yılmaz önderliğindeki MHP İlçe Teşkilatı, toplamda 9 mahallenin muhtarlarının belirlediği yerlerde oluşturduğu kütüphaneleri, gençlerin ve mahalle halkının hizmetine sundu. Teşkilat üyeleri, İlçenin Örnekköy, Tuna, Alaybey, Dedebaşı, Bahriye Üçok, Bahariye, Latife Hanım, Cumhuriyet ve İnönü mahallelerine kurulan kütüphanelerin oluşturulması için rafların hazırlanmasından, kitapların düzenlenmesine kadar tüm aşamalarda yoğun çaba sarfetti. 

Teknoloji ve Yaşam Beklemiyor
Kitabın ve eğitimin Ülkenin kalkınması ve geleceği açısından büyük önem taşıdığını hatırlatan MHP Karşıyaka İlçe Başkanı Akif Yılmaz, şunları söyledi: "Çağımız bilgi çağıdır. Daha kısa bir zaman önce NASA tarafından gönderilen uzay aracı Mars gezegenine inerek bilimsel çalışmalara başladı. Bunun yanında gerek ekonomide, gerekse teknolojide bilgiye dayalı 'Endüstri 4.0' sanayi devrimi devam ediyor. Birçok sektörde, bilişim teknolojileri, yapay zekâ ve büyük veriye bağlı gelişmeler hızını artırırken, bizim COVİD 19 salgınının geçmesini bekleyecek vaktimiz yok. En üst tedbirlerle okumaya, okutmaya, çalışmaya ve üretmeye devam etmeliyiz." 

Gelecek İçin Okumak 
Ülkenin geleceğe ümitle bakabilmesi için gençlerin okumasının, düşünmesinin, sorgulamasının ve üretmesinin önemine de vurgu yapan MHP İlçe Teşkilatı Başkanı Yılmaz, sözlerini şöyle sürdürdü: "Bütün bunları gözönüne alan yönetim kurumuz, ilçemizin mahallelerinde, özellikle okumak isteyip de imkânları yeterli olmayan gençlerimiz ve vatandaşlarımız için muhtarlarımızla koordineli olarak mini kütüphaneler kurmaya karar verdi. Yeni çalışmamızla 9 mahallemizde kütüphane kurduk. Daha önce kurulan 2 kütüphaneye de kitap takviyesi yaptık. Onlarla birlikte 11 mahallemizde her yaştan insanlarımızın istifade edeceği kitapların bulunduğu kütüphanelerimiz bulunuyor. Bu çalışmamız diğer mahallelerimizde de devam edecek. Özellikle gençlerimizi okumaya, öğrenmeye, geçmişten ders alarak geleceği ümitle karşılamaya davet ediyoruz."

Çalışmalar Devam Ediyor
Karşıyaka'nın hastane, stadyum, sanayi bölgesi oluşturulması gibi sosyal ve ekonomik sorunlarını sık sık her platformda dile getiren MHP Karşıyaka İlçe Teşkilatı üyeleri, daha önce de birçok mahallede sokak hayvanlarına barınaklar kurmuş, can dostlarını sıcak bir yuvaya kavuşturmuştu.  
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka 1 puanı 90'da kurtardı
Sonraki Haber CHP’li Sertel asgari ücret kıyaslaması yaptı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?