ANA SAYFA > GÜNDEM > MHP Karşıyaka Cumhuriyet'i coşkuyla kutladı

MHP Karşıyaka Cumhuriyet'i coşkuyla kutladı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
MHP Karşıyaka Cumhuriyet'i coşkuyla kutladı

MHP Karşıyaka İlçe Teşkilatı, Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 99. yıldönümünü, Atatürk'ün sevdiği şarkılardan oluşan coşkulu bir konserle kutladı. Karşıyakalıların ve partililerin beğeni ile izlediği geceye ilgi büyüktü.

Milliyetçi Hareket Partisi Karşıyaka İlçe Teşkilatı, Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 99. yıldönümü ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı, Atatürk'ün sevdiği şarkılardan oluşan konserle kutladı. TRT Sanatçısı Birkan Balcı'nın Atatürk'ün sevdiği şarkıları sunduğu gecede Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi Ekibi’nin sunduğu zeybek havaları da büyük beğeni topladı. Mavişehir Tay Park'ta düzenlenen geceye ilgi yoğundu.  Geceye katılan MHP Genel Sekreter Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu, MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin ve Karşıyaka İlçe Başkanı Akif Yılmaz yaptıkları konuşmalarda, Cumhuriyet'in önemine vurgu yaptı. Konuşmacılar, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Türkiye Cumhuriyeti'ne can-kan veren kahramanları anarak, Türk Milleti'nin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı kutladı. 

Cumhuriyet Doğru Tercihtir
MHP Genel Sekreter Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu gecede yaptığı konuşmada, Türk Milleti'nin, Cumhuriyeti kazanmak için yaptığı mücadeleyi anlatarak, Cumhuriyetin kazandırdığı değerleri vurguladı.

MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin de yaptığı konuşmada gündemi değerlendirerek, gündeme yönelik mesajlar verdi. Başkan Şahin, şunları söyledi: "Türk Milleti, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde, yokluk içinde gerçekleştirdiği büyük bir mücadele sonucunda Cumhuriyet rejimini tercih etmiş ve Türkiye Cumhuriyeti'ni kurmuştur. Cumhuriyet, milli bir tercihtir. Geçmişten geleceğe çağdaş ve ileri doğru yol alan Türk Devleti için en münasip tercih olduğuna inanıyorum." 

Türkiye Cumhuriyeti İlelebet Yaşayacak
Türk'ün haklı ve o kadar da zorlu, mazlum milletlere örnek milli mücadelesinin 19 Mayıs 1919'da Samsun'da başlayarak, dalga dalga yayılıp, 29 Ekim 1923'de Cumhuriyet ile taçlandığını söyleyen MHP Karşıyaka İlçe Başkanı Akif Yılmaz, sözlerini şöyle sürdürdü: "Türk Milleti’nin topyekûn olarak katıldığı bu büyük mücadele sonucunda kurulan Türkiye Cumhuriyeti, sömürgeci güçlere karşı muhteşem bir dirilişin,  sarsılmaz bir iradenin eseri olarak tarihteki yerini almıştır. Türk’ün esaret kabul etmez tam bağımsızlık onuru, kurtuluşumuzun inanç kaynağı, kuruluşumuzun itibar sancağı olarak milli gönüllerde dalgalanmıştır. Türk’ün Milli Mücadelesi haklı ve haysiyetli bir duruşun adıdır. Türkiye Cumhuriyeti ise bu şanlı mücadelenin ruhundan doğan, geçmişi gelecek hedefi ile birleştiren, milli egemenliğin, Türk Milleti’nin yüce gönlünde vazgeçilemez yerini aldığı kutlu bir yönetimdir. Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır. Ne Mutlu Türk’üm Diyene."

Katılım Yoğundu
MHP Karşıyaka İlçe Başkanı Akif Yılmaz'ın ev sahipliği yaptığı geceye, MHP Genel Sekreter Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu,  İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, MHP 25. dönem Milletvekili Murat Koç, Ülkü Ocakları İzmir İl Başkanı Soner Erkan Yıldız, MHP İlçe Başkanları ve yöneticileri, TURKAV Manisa İl Başkanı Doç. Dr. Ali Yurddaş, Petrol İş Sendikası Aliağa Şube Başkanı Hasan Toptan, KAMİAD Başkanı Ahmet Akyüz, Karşıyaka Karadenizliler Derneği Başkanı Yaşar Canferoğlu, muhtarlar, STK temsilcileri, Karşıyakalılar ve partililer katıldı.
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Migrenin en önemli tetikleyicisi: Açlık
Sonraki Haber Başkan Soyer, Kent Konseyi’nin yeni yönetim kurulunu ağırladı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?