ANA SAYFA > İZMİR > Başkan Soyer, Kent Konseyi’nin yeni yönetim kurulunu ağırladı

Başkan Soyer, Kent Konseyi’nin yeni yönetim kurulunu ağırladı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Başkan Soyer, Kent Konseyi’nin yeni yönetim kurulunu ağırladı

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, geçen hafta yapılan İzmir Kent Konseyi seçimlerinde yeni başkan seçilen Nilay Kökkılınç ve yönetim kurulu üyelerini makamında ağırladı.

Bilim ve siyaset dünyasına önemli hizmetleri bulunan İzmir Kent Konseyi Başkanı Prof. Dr. Adnan Oğuz Akyarlı'nın 26 Ağustos'ta vefatının ardından Kent Konseyi’nin yeni başkanı seçilen Nilay Kökkılınç, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’i makamında ziyaret etti. Kent Konseyi yönetim kurulu üyeleri ve konsey bünyesindeki meclis başkanlarının da bulunduğu ziyarette Kökkılınç,  Başkan Soyer'e İzmir Kent Konseyi’nin çalışmaları hakkında bilgi verdi. 

Soyer: “Önünüzdeki engelleri kaldırmaya hazırım”
Kent konseyinin şehrin ve belediyenin demokratikleşmesinde en çok yetkiye sahip kurum olduğunu ifade eden Başkan Tunç Soyer, “Görevler isteyin, ben yolunuzu açmak için varım. Değerli ve büyük bir gücünüz var. Önünüzdeki engelleri kaldırmaya hazırım. Merhum Prof. Dr. Adnan Oğuz Akyarlı'dan bu zor zamanda görevi devralan Nilay Kökkılınç’a teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber MHP Karşıyaka Cumhuriyet'i coşkuyla kutladı
Sonraki Haber Bornova Belediyesi’nde birimler arası futbol heyecanı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?