ANA SAYFA > GÜNDEM > Memleket Partisi Karşıyaka'da İlçe Başkanı Nalbantoğlu oldu

Memleket Partisi Karşıyaka'da İlçe Başkanı Nalbantoğlu oldu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Memleket Partisi Karşıyaka'da İlçe Başkanı Nalbantoğlu oldu

Memleket Partisi, İzmir'de ilçe örgütlenmelerine hergün bir yenisini ekliyor. Bornova'dan sonra Karşıyaka'da da örgütlenmesini tamamladı. Karşıyaka'da İlçe Başkanlığı'na Alpay Nalbantoğlu getirildi.

Memleket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Asuman Ali Güven, mazbata töreninde yaptığı konuşmada; 'Partimiz İzmir'de örgütlenmesini büyük bir hızla tamamlıyor. İzmirlilerin partimize güveni her geçen gün artıyor. Önümüzdeki günlerde kalan ilçelerimizde de örgütlenmemizi tamamlayacağız.' dedi. Mazbatasını Genel Başkan Yardımcısı Asuman Ali Güven'in elinden alan Alpay Nalbantoğlu; 'İzmir'in önemli ilçelerinden biri Karşıyaka. Sorumluluğumuzun büyük olduğunun bilincindeyiz. İlçe yönetimine seçilen arkadaşlarımızla birlikte tüm gücümüz ile çalışacağız' dedi. 

Memleket Partisi İzmir'de 25'nci ilçesinin de açılışını yapmış oldu. Nalbantoğlu başkanlığındaki Memleket Partisi Karşıyaka İlçe Yönetimi şu üyelerden oluşuyor: İlker Yılmaz, Kamil Yoldaş, Fahrettin Doğan, Timuçin Ata Şenses, Nihal Tayganer Tokgöz, Yağmur Zararsız, Deniz Kara, Ozan Çalhan, Fatma Çürük, Selma Bircan, Mehmet Emre Cingöz, Mehmet Sak, Banu Sayan

PAYLAŞ
Beğendim 1 Muhteşem 1 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Müftü Gürler'den Gaziler'e ziyaret
Sonraki Haber İYİ Parti İzmir seçim çalışmalarını sürdürüyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?