ANA SAYFA > GÜNDEM > Müftü Gürler'den Gaziler'e ziyaret

Müftü Gürler'den Gaziler'e ziyaret

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Müftü Gürler'den Gaziler'e ziyaret

Karşıyaka Müftüsü İsa Gürler, Karşıyaka Tarihi Tren İstasyonundaki yeni yerlerine taşınan Karşıyaka Muharip Gaziler Derneğini ziyaret etti.

Muharip Gaziler Derneğinin Karşıyaka'mızın müstesna bir yeri olan Tarihi Tren İstasyonuna taşınmasından büyük bir memnuniyet duyduğunu ifade eden ve emeği geçenlere şükranlarını arz eden Müftü Gürler Muharip Gaziler Derneği Başkanı Halil Taşçı'ya çiçek takdim etti. Müftü Gürler "Gazilik yüce bir mertebedir. Gaziler, vatanımız, milletimiz, bayrağımız, istiklâl ve hürriyetimiz uğrunda sayısız yararlılıklar göstermiş kahraman ve yiğit askerlerdir. Vatanımızın her karış toprağı aziz şehitlerimizin kanı, kahraman gazilerimizin emeği ve alın teriyle yoğrulmuş. Bu vesileyle aziz şehitlerimizi ve başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ebediyete irtihal etmiş tüm gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum. Başta  Muharip Gaziler Derneği Başkanımız Halil Taşçı olmak üzere sağ olan tüm  kahraman gazilerimize sağlık ve afiyet diliyor, sevgi ve saygılarımı arz ediyorum" dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Büyükkarcı PFDK'ya sevk edildi
Sonraki Haber Memleket Partisi Karşıyaka'da İlçe Başkanı Nalbantoğlu oldu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?