ANA SAYFA > GÜNDEM > MEHTERLİ, SEMAZENLİ İFTAR YEMEĞİ...

MEHTERLİ, SEMAZENLİ İFTAR YEMEĞİ...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
MEHTERLİ, SEMAZENLİ İFTAR YEMEĞİ...

Karşıyaka Belediyesi ile Karşıyaka derneklerinin birlikte Cumhuriyet Mahallesi'nde düzenlediği iftar yemeği renkli geçti. Geceye renk katan mehter takımı ve semazenler, iftara katılan 500 kişinin eğlenceli vakit geçirmesini sağladı.

Davete, Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel, Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin de katıldı. İftarda sahne alan mehter takımı mahallelinin büyük ilgisini çekti.
Marşların ardından ise sema gösterileri yapıldı.

İftara katılan vatandaşlar, bu gösterilerle güzel bir gece geçirdi. Ramazan Ayı'nın ilk iftarını Cumhuriyet Mahallesi'nde vatandaşlarla birlikte yapan Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, Ramazan'ın, barış, dostluk ve kardeşlik ayı olduğunu söyledi.

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar "Müslümanlar barışla anılır. Bizler de mübarek Ramazan Ayı'nın barışı ve kardeşliği simgelemesini arzu ediyoruz" dedi.

Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel ise "Ramazan ayı günahlarımızdan arınma ayıdır ve iyilikleri, güzellikleri bizlere getirir. Bu sofranın kurulmasında emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum" diye konuştu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber KARŞIYAKA BELEDİYESİ'NDEN DİKİLİ'YE İKİ TEMİZLİK ARACI HEDİYE
Sonraki Haber ARS, FİYATINDA İNDİRİM YAPMAZSA GÖNDERİLECEK...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?