ANA SAYFA > GÜNDEM > Kübra Boyraz'ın ölümüyle ilgili aranan doktor Karşıyaka'da teslim oldu

Kübra Boyraz'ın ölümüyle ilgili aranan doktor Karşıyaka'da teslim oldu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kübra Boyraz'ın ölümüyle ilgili aranan doktor Karşıyaka'da teslim oldu

İstanbul'un Beylikdüzü ilçesindeki bir güzellik merkezinde estetik operasyon geçiren kadının ölümüne ilişkin soruşturma kapsamında adli kontrol şartıyla serbest bırakıldıktan sonra haklarında yeniden gözaltı kararı verilen şüphelilerden Pratisyen Dr. Ö.Ö, Karşıyaka'da tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, aranan şüphelilerden Ö.Ö, avukatıyla Karşıyaka Polis Merkezine geldi. Ö.Ö, emniyetteki işlemlerin tamamlanmasının ardından SEGBİS sistemiyle ifade vermesinin ardından tutuklandı. Diğer iki şüphelinin yakalanması için çalışmaların sürdüğü öğrenildi.

Beylikdüzü'nde bulunan bir güzellik merkezine giderek estetik operasyon yaptıran ve daha sonra kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden 38 yaşındaki Kübra B'nin ölümüne ilişkin, Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığınca soruşturma başlatılmıştı. Soruşturma kapsamında gözaltına alınan 5 şüpheli, 24 Eylül'de sevk edildikleri sulh ceza hakimliğince serbest bırakılmıştı. Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı ise 25 Eylül'de, şüpheliler hakkında yeniden gözaltı kararı vermişti. Polis ekipleri, şüphelilerden 2'sini İzmir'in Menemen ilçesinde yakalamıştı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber ​İzmir Büyükşehir Belediyesi personeline promosyon müjdesi
Sonraki Haber Pınar Karşıyaka'dan farklı başlangıç

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?