ANA SAYFA > İZMİR > ​İzmir Büyükşehir Belediyesi personeline promosyon müjdesi

​İzmir Büyükşehir Belediyesi personeline promosyon müjdesi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
​İzmir Büyükşehir Belediyesi personeline promosyon müjdesi

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin 4 bin 559 personelini ilgilendiren “Maaş Ödeme Protokolü” en yüksek teklifi veren banka, Yapı Kredi ile imzalandı. Anlaşmaya göre 3 yıllık protokol karşılığı kişi başı 3 bin 960 TL ödenecek.

 
 
İzmir Büyükşehir Belediyesi ile Yapı Kredi arasında belediye personelinin (memur, kadrolu işçi, sözleşmeli personel) maaş ve diğer her türlü ödemelerinin banka aracılığıyla yapılmasına ilişkin, 3 yıllık “Maaş Ödeme Protokolü” yapıldı. Protokol, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve Yapı Kredi Perakende Bankacılık Bölge Müdürü Turan Karadeniz tarafından imzalandı. Protokole göre bu yılın Ekim ayı içinde İzmir Büyükşehir Belediyesi’nde çalışan toplam 4 bin 559 personele kişi başı 3 bin 960 TL promosyon ödemesi yapılacak.

Başkan Tunç Soyer promosyon ihalesine en yüksek teklifi vererek pandemi döneminde belediye çalışanlarına ekonomik katkı sağladıkları için Yapı Kredi’ye teşekkür etti. Soyer, bundan sonraki süreçte birlikte çalışacakları için mutlu olduğunu ifade etti.
Maaş ödeme protokolü 15 Ekim 2020 ile 15 Eylül 2023 dönemini kapsıyor. Bankaların yarıştığı ihale sürecine, kurumda yetkili sendika temsilcileri de katıldı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Hakan Kuş gol hasretine son verdi...
Sonraki Haber Kübra Boyraz'ın ölümüyle ilgili aranan doktor Karşıyaka'da teslim oldu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?