ANA SAYFA > GÜNDEM > Kızılay Karşıyaka'dan Hakkari'ye 300 kışlık kıyafet

Kızılay Karşıyaka'dan Hakkari'ye 300 kışlık kıyafet

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kızılay Karşıyaka'dan Hakkari'ye 300 kışlık kıyafet

Karşıyaka ve Karşıyaka dışındaki yardıma muhtaç insanlara yaptığı başarılı hizmetler ile takdir toplayan Türk Kızılay Karşıyaka Şube Başkanlığı Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu ile protokol imzaladı.

Türk Kızılay Karşıyaka Şubesi, Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu ile protokol imzalayıp Hakkari'deki 300 çocuğa kışlık giyecek yolladı. Güneydoğu’daki ihtiyaç sahibi çocuklarımıza destek veren Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Başkan Yardımcısı ve Ege Bölgesi Muhtarlar Federasyonu Başkanı Ayşe Taylan ve Karşıyaka Bahariye Mahallesi Muhtarı Fuat Pusat, Türk Kızılay Karşıyaka Şube Başkanı Kamil Karadeniz sözleşmyie imzaladılar.
Türk Kızılay Karşıyaka Şube Başkanı Kamil Karadeniz, sözleşme imzaladıktan sonra şöyle dedi:
"Ülkemizde kışın sert geçmesi sebebiyle Hakkari ilimizde bulunan 300 çocuğumuza üşümemeleri için İzmir’den kışlık kıyafet gönderiyoruz.
Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu ve Kızılay işbirliği ile yapılan “Çocuklar Üşümesin” projesi protokolü bugün şubemizde imza altına alınmıştır. Gerekli insani yardımları bizlere sunan değerli bağışlarımıza ihtiyaç sahiplerimiz adına sonsuz şükranlarımızı sunarız."

PAYLAŞ
Beğendim 2 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka’da kentsel dönüşüm zirvesi
Sonraki Haber Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi’nden harika proje…

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?