ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka'nın en lezzetli sergisi...

Karşıyaka'nın en lezzetli sergisi...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'nın en lezzetli sergisi...

Karşıyaka'nın bugüne kadar açılan sergilerinin en lezzetlisi bugün açıldı.

Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünde açılan sergide birbirinden lezzetli yiyeceklerle adeta bir show yapan Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü aşçılık kursu eğitici ve öğrencileri Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ebru Yılmaz ve davetlilerden tam not aldı.
Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü Aşçılık Kursu Öğretmeni Tuğba Çapan Gülay ve kursiyerlerinin hazırladığı yıl sonu etkinliğinde birbirinden güzel yemek, meze, tatlı, pasta davetlilere sunuldu.
Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ebru Yılmaz ile  çok sayıda davetlinin de yer aldığı etkinlikte öğretmenler ve kursiyerlerin hazırladıkları birbirinden lezzetli ikramlarla adeta bir ziyafet şölenine imza attı. Sergiye katılanlar Karşıyaka'nın en lezzetli sergisini keyf alarak gezdi ve bol bol tadım yaptı. 

PAYLAŞ
Beğendim 1 Muhteşem 1 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Göç ve Mübadele Anı Evi, Bilim Fuarı’na taşındı
Sonraki Haber Karşıyakalı basketbolcu ile oyuncu, Barcelona'da evlendi...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?