ANA SAYFA > GÜNDEM > KARŞIYAKALILAR YENİ YILI MEYADLARDA KARŞILADI

KARŞIYAKALILAR YENİ YILI MEYADLARDA KARŞILADI

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
KARŞIYAKALILAR YENİ YILI MEYADLARDA KARŞILADI

Karşıyaka Belediyesi’nin hazırladığı Yılbaşı Şenliği muhteşem görüntülere sahne oldu.

Karşıyaka İskele yanına kurulan sahnede müzik ve havai fişek şovuna ortak olan binlerce kişi geç saatlere kadar eğlenip coşma imkanı buldu. Yeni yıla meydanda eğlenerek giren Karşıyakalılar 2014’ün mutlu geçmesini diledi.

Yılbaşı için özel hazırlanan program saat 20.30’da başladı. Dj performansları ile başlayan müzik daha sonara Grup Normal ile sürdü. Müziğin ritmine uyan Karşıyakalılar danslar edip şarkılara eşlik ettiler. Saat 11.30’a geldiğinde ise Ersin ve Dans Grubu sahne aldı. Noel Anne kıyafetleri ile sahneye çıkan Dans ekibi meydanı dolduranlara heyecanlı anlar yaşattı. Saat 24.00’e geldiğinde ise alanı dolduran binlerce kişi hep birlikte geri sayarak yeni yıla girmenin coşkusuna ortak oldu. Sahilde başlayan havai fişek gösterisi meydanı dolduranları adeta büyüledi. Yeni yıla eğlenerek girenler hayatlarının aynı şekilde mutlu ve güzelliklerle geçmesini diledi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Haber Bulunamadı
Sonraki Haber KARŞIYAKA OERA OCAK AYINDA DOPDOLU

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?