ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka'dan Çanakkale'ye 5.kez kürek çekecekler

Karşıyaka'dan Çanakkale'ye 5.kez kürek çekecekler

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'dan Çanakkale'ye 5.kez kürek çekecekler

Gülhun ve İlker Gürbüz çifti Karşıyaka'dan Çanakkale’ye yaklaşık 9 gün boyunca iki ayrı kano üzerinde 180 deniz mili (330 km) 5.kez kürek çekecekler.

İkili "Bu beşinci yolculuğumuzda 13 Nisan Cumartesi günü saat 11:00’de İzmir Karşıyaka Yelken Kulübü’nde gerçekleştireceğimiz söyleşinin ardından saat 14:00’de yola çıkıp 9 gün boyunca kürek çektikten sonra 23 Nisan Salı günü saat 11:00’de Çanakkale Limanı’na ulaşmayı hedefliyoruz. Türk Ulusunu bugüne taşıyan atalarımızı unutturmamak adına yaptığımız bu yolculukta, onların yaşadığı zorlukları anmak ve Çanakkale ruhunu yaşatmayı amaçlıyoruz. Yerine göre kıyıya yakın, ya da açık denizden geçerek tamamlayacağımız bu yolculukta kanolarımızda taşıdığımız çadır, uyku tulumu, gıda ve acil ihtiyaçlar yanısıra çekim yaptığımız teknik aletlerle birlikte yol alacak ve ihtiyaçlarımızı kıyıya yanaşarak verdiğimiz molalarda karşılayacağız. Yolculuğumuzda Eceabat’a ulaşıp Ağadere Şehitliği’ni ziyaret ettikten sonra  23 Nisan’da Çanakkale Limanı’nda sonlandıracağız." açıklmasında bulundu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Büyükkarcı: Basketbolda Play-Off'a kalabilmek için elimizden geleni yapacağız
Sonraki Haber Karşıyaka Belediyesi'nde 5 müdür değişti

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?