ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka'daki kurumların projeleri start aldı

Karşıyaka'daki kurumların projeleri start aldı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'daki kurumların projeleri start aldı

Karşıyaka’da bulunan kurumlar ile Sivil Toplum Kuruluşları arasında kurulan işbirliği ile dezavantajlı bireylere, çocuklara, gençlere ve şehit ailelerine ulaşılması için hayata geçirilecek projeler start aldı.

Karşıyaka Kaymakamı Ali Rıza Çalışır’ın eşi Güler Çalışır başkanlığında toplanan sosyal sorumluluk projeleri komisyonu, özellikle dezavantajlı bireylere, çocuklara, gençlere ve şehit ailelerine ulaşacak.
Karşıyaka Kaymakamı Ali Rıza Çalışır’ın eşi Güler Çalışır başkanlığında bir araya gelen Kızılay Karşıyaka Şube Başkanı Kamil Karadeniz, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Yıldıray Çığırgil, Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi Ebru Yılmaz ve 3 kurumum kadın çalışanları organ bağışında da bulundular.
Birlikte kahvaltı yapıp projeleri masaya yatıran komisyonda alınan karar ile projelerin uygulanmasına start verildi.
Toplantıda ayrıca Karşıyaka Kaymakamı Ali Rıza Çalışır’ın eşi Güler Çalışır organ bağışladı. Kızılay’a verdiği destekten dolayı Güler Çalışır’a plaket verilirken, katılımcılara Kızılay rozeti takıldı.
Haber ve fotoğraf: Yılmaz Durmaz

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kaf Kaf'ın kalesi gole kapalı...
Sonraki Haber Tugay, Kısa Süreli Engelli Dinlenme Merkezi'ni ziyaret etti

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?