ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka'daki kazada 1'i ağır 3 yaralı!..

Karşıyaka'daki kazada 1'i ağır 3 yaralı!..

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'daki kazada 1'i ağır 3 yaralı!..

Karşıyaka'da, iddiaya göre eğlenceden dönen 3 arkadaşın içerisinde bulunduğu otomobil, aşırı hız nedeniyle kırmızı ışıkta duran belediye otobüsüne arkadan çarptı. Kazada 1 ağır 3 kişi yaralandı.

Kaza, dün (Çarşamba) saat 23.30 sıralarında, Anadolu Caddesi numara 802 önünde meydana geldi. Karşıyaka yönünden Çiğli yönüne giden Mustafa Özsoy (24) yönetimindeki 35 CVP 61 plakalı otomobil, iddiaya göre kırmızı ışıkta duran Halkapınar-Çiğli güzergahında çalışan belediye otobüsüne arkadan hızla çarptı. Otobüs büyük bir sarsıntı ile sallanırken yolcular hemen dışarı çıktı. Otomobilde sıkışan yaralılar sürücü Özsoy yanındaki arkadaşları Ramazan Çiçek(25) ve Hakan Özkarakaş(32) otobüsten inen yolcular tarafından sıkıştıkları yerden çıkarıldı. Durumun bildirilmesiyle gelen 112 sağlık ekiplerince yaralılardan Hakan Özkarkaş ve Ramazan Çiçek Karşıyaka Devlet Hastanesi'ne, otomobil sürücüsü Mustafa Özsoy ise Tepecik Eğitim Ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Yaralılardan Ramazan Çiçek'in hayati tehlikesinin bulunduğu diğerlerinin ise sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Kazada otomobilde yaralanan 3 arkadaşın eğlenceden geldikleri öğrenilirken kaza yaptıkları otomobilin içerisindeki boş bira şişesi ise dikkat çekti. Kaza sırasında belediye otobüsünde olan ve çok paniklediği görülen Melek isimli yolcu, "Ben otobüsün en önündeydim. Bir anda büyük bir gürültü ile sarsıldık. Ne olduğunu anlamadık. Dışarı çıktığımızda otomobilin arkadan otobüse vurduğunu gördük" dedi. Yaralı otomobil sürücüsü Mustafa Öszoy'un alkollü olup olmadığı, kan tahlilinden çıkacak sonuca göre belirleneceği öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Tiyatro aşkı ödül getirdi
Sonraki Haber Murat Göğebakan hayatını kaybetti...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?