ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka’da şüpheli ölüm…

Karşıyaka’da şüpheli ölüm…

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka’da şüpheli ölüm…

Karşıyaka’da apartman sakinlerinin kokudan şüphelenmesi üzerine binaya gelen polis ekipleri, zemin katta oturan Ertuğrul Tekin'in (57) cansız bedenini buldu. Yaklaşık 5 gün önce yaşamını yitirdiği tahmin edilen Tekin'in şüpheli ölümü için soruşturma başlatıldı.

Karşıyaka  Bahçelievler Mahallesi 1849/8 Sokak'taki 4 katlı apartmanın sakinleri, yaklaşık 5 gündür binada yayılan kötü kokuyu ve zemin katta oturan Ertuğrul Tekin'den de bir süredir haber alamadıklarını ihbar etti.  Bunun üzerine polis ekipleri, Tekin'in kapısını çaldı. Açan olmayınca, polis kapıyı çilingir yardımı ile açtı. Daireye giren polis ekipleri, yatak odasında Tekin'in cansız bedeni ile karşılaştı. Vücudunda herhangi bir darp izi bulunmayan Tekin'in şüpheli ölümü nedeniyle soruşturma başlatıldı. Yaklaşık 5 gün önce öldüğü tahmin edilen Ertuğrul Tekin'in cansız bedeni, savcının incelemesinin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Tekin'in kesin ölüm nedeni, yapılacak otopsinin ardından belirlenecek.

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka Halk Eğitim Turnuvası'nda yarı finalistler belli oldu
Sonraki Haber Adnan Kırkpınar vefat etti

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?