ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka’da Ramazan bereketi iftar sofralarına taşındı

Karşıyaka’da Ramazan bereketi iftar sofralarına taşındı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka’da Ramazan bereketi iftar sofralarına taşındı

Karşıyaka Belediyesi, Ramazan ayının başından itibaren farklı mahallelerde iftar yemekleri düzenlemeye devam ediyor.

Bugüne kadar İmbatlı, Cumhuriyet, Örnekköy, Fikri Altay ve Zübeyde Hanım mahallelerinde düzenlenen iftarlar yoğun katılımla gerçekleştirildi. Kurulan sofraların etrafında bir araya gelen çok sayıda Karşıyakalı, birlikte oruç açıp Ramazan ayının bereketini paylaştı.

Ramazan ayında paylaşma ve dayanışma kültürünü yaşatan geleneksel iftar yemeklerinin; Bahçelievler, Alaybey, Nergiz-Goncalar, Latife Hanım, Demirköprü, Şemikler ve Dedebaşı mahallelerinde de düzenlenmesi planlanıyor. Ayrıca Karşıyaka Belediyesinin en kalabalık iftar buluşması, her yıl olduğu gibi yine Kadir Gecesi’nde (5 Nisan) Karşıyaka Çarşı’da gerçekleştirilecek. Toplumun her kesiminden yüzlerce kişinin bir araya geleceği sofrada; birlik, beraberlik ve hoşgörü mesajları verilecek.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'da şehit diplomatlar için anma töreni
Sonraki Haber Çiftçioğlu: Yeşil Koridorlarla Karşıyaka Nefes Alacak

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?