ANA SAYFA > GÜNDEM > Çiftçioğlu: Yeşil Koridorlarla Karşıyaka Nefes Alacak

Çiftçioğlu: Yeşil Koridorlarla Karşıyaka Nefes Alacak

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Çiftçioğlu: Yeşil Koridorlarla Karşıyaka Nefes Alacak

Karşıyaka'nın dört bir yanını yeşil koridorlarla Karşıyaka'nın nefes alacağı bir kent haline getireceklerini belirten Karşıyaka Belediye Başkan Adayı İsmail Çiftçioğlu, "Bunlar hayal değil. Seçildiğimiz andan itibaren yapacağımız projeler" dedi.

İsmail Çiftçioğlu, bu konuda projelerinde yer alan alanlarla ilgili olarak şöyle dedi:
"Şehit Bersan Doğatekin Parkı, Soğukkuyu Çömezzade Hacı Mehmet Camii ve Soğukkuyu Trafik Merkezi’nden başlayarak İzay Parkı’nı da içine alan bölgede mevcut 2300 m2’lik yeşil alan otoparkların yer altına alınmasıyla 16.500 m2’ye çıkarılıyor. 800 araçlık yeni yeraltı otoparklı kuruluyor. Derenin rehabilitasyonu, otopark, yol ve yeşil alanların düzenlemesi sağlanarak Bahçelievler yeniden nefes alıyor.
Proje Kapsamı; Oturma ve dinlenme alanları, Yürüme ve bisiklet yolları, Basketbol ve voleybol sahaları, Köpek parkı, Çocuk oyun alanı, 800 araçlık yeraltı otopark alanı."
Cumhur İttifakı ve Ak Parti karşıyaka Belediye Başkan Adayı İsmail Çiftçioğlu "Örnekköy de Yeşil Koridor ile Nefes Alacak" derken şunları söyledi:
"Karşıyaka’nın merkezi alanlarında bulunan ama bugüne kadar değerlendirilmemiş iki ana bölge, Karşıyakalıların dilediğince zaman geçireceği yeşil alanlara dönüşüyor.Örnekköy Mahallesi Parkı’ndan başlayarak Fuat Köprülü İlkokulu’na kadar uzanan Bostanlı Deresi güzergahı, dere rehabilitasyonu, çevre düzenlemeleri ve sosyal donatılarla zenginleştirilerek yeni yeşil alanlara dönüştürülüyor.
Proje Kapsamı; Oturma ve dinlenme alanları, Yürüme yolları, Bisiklet yolları, Çocuk oyun alanı, Spor alanları, Köpek parkı."
Şehrin dört bir yanına aynı tip projelerin yapılacağını da sözlerine ekleyen İsmail Çiftçioğlu "Karşıyaka yeşil koridorlarla nefes alacak" dedi. 
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka’da Ramazan bereketi iftar sofralarına taşındı
Sonraki Haber Ünsal, Donanmacı Mahallesi'ndeydi...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?