ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka’da kontroller sıkılaştı

Karşıyaka’da kontroller sıkılaştı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka’da kontroller sıkılaştı

Korona Virüs Koruma Kapsamları nedeniyle 17 günlük tam kapanmada Karşıyaka’da tüm tedbirlerin alındığı açıklandı.

Karşıyaka Kaymakamı Ali Rıza Çalışır, İç İşleri Bakanlığı genelgesine göre hareket ettiklerini ve bu konuda taviz vermediklerini ifade etti. Karşıyaka Emniyet Müdürlüğü, Karşıyaka İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri kent içinde 7/24 gerekli tüm tedbirleri alarak vatandaşların kurallara uymasını ve korona virüs ’ün yayılmasını önlemeye büyük çaba harcıyor. Karşıyaka İlçe Emniyet Müdürü Metin Yalçın ve Karşıyaka İlçe Jandarma Komutanı Ahmet Karaman saha çalışmalarını bizzat yöneterek, vatandaşların kurallara uymasını sağlıyorlar. 
Araç kontrollerinin yanı sıra saha çalışması yapan emniyet güçleri de vatandaşları uyararak evlerine dönmeye davet ediyor. Direnenlere de yasal işlemler uygulanıyor. 
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir Büyükşehir Belediyesi’nden 183 milyon liralık pandemi desteği
Sonraki Haber Karşıyaka Vefa Sosyal Destek Ekibi iş başında

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?