ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka'da Belediye ve bina yöneticileri birlikte çalışacak

Karşıyaka'da Belediye ve bina yöneticileri birlikte çalışacak

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'da Belediye ve bina yöneticileri birlikte çalışacak

Karşıyaka Belediyesi deprem sonrasında vatandaşlarda gelişen kaygıları en aza indirgemek ve sonraki sürecin daha sağlıklı ilerlemesini sağlamak amacıyla site ve apartman yöneticileri ile birlikte çalışma kararı aldı. Bu kapsamda belediyede ilgili birim kurulacak ve bina yöneticilerine eğitim verilecek.

Deprem sonrasında ortaya çıkan bilgi kirliliği ile birlikte vatandaşların doğru adımı atması, doğru kurumlardan hizmet alması için apartman ve site yöneticilerine eğitim verilecek. Eğitim mevcut koşulların durumuna göre interaktif ya da kısıtlı sayıyla yüz yüze gerçekleştirilecek. Karşıyaka Belediyesi ana binada kurulucak olan ofis ile de ihtiyacı olan vatandaşlara danışmanlık hizmeti verecek. Eğitimde deprem mevzuatı, riskli yapılar, imar, inşaat gibi konulara öncelik verilecek. Eğitimin ardından oluşturulacak bölgesel Whatsapp grupları sayesinde apartmanlar ile belediye arasındaki iletişim daha hızlı sağlanacak. 

Söz konusu eğitim ile apartman yöneticilerinin yerel yönetim sisteminin etkili bir parçası haline getirilmesi ve çözüm odaklı çalışması hedefleniyor. Projeye ilişkin konuşan Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, “Karşıyaka’daki apartman yöneticileriyle ilgilenecek bir birim kuruyoruz. Bu birim yöneticileri her konuda asiste edecek, yöneticilerin her türlü sorunuyla ilgilenecek. Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’ne bağlı olacak bu birim ile en büyük amacımız apartman yöneticilerimizden sağlıklı ve hızlı geri bildirim almak..Karşıyaka’da meydana gelen sorunlardan hemen haberdar olmayı ve en hızlı şekilde çözmeyi hedefliyoruz” dedi. Planlanan eğitim kararı Karşıyaka Meclisi’nden de oy birliği ile geçti. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'daki otoparka silahlı saldırı
Sonraki Haber Adnan Bozbay: İzmir’de kentsel dönüşüm seferberliği ilan edilmeli

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?