ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka'da 29 Ekim coşkusu...

Karşıyaka'da 29 Ekim coşkusu...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'da 29 Ekim coşkusu...

Cumhuriyet Bayramı’nın 94. yılı, Karşıyaka’da görkemli törenlerle kutlanmaya devam ediyor...

Karşıyaka'da Cumhuriyet Bayramı’nın 94. yılının ilk töreni Karşıyaka Hükümet Konağı önünde yapıldı. Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel, Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, resmi kurumların temsilcileri ve sivil toplum kuruluşları Atatürk Anıtı’na çelenk bıraktı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından, Cumhuriyet’e ve Atatürk ilkelerine bağlılık mesajları verildi.
Cumhuriyetimizin kuruluşunun 94.yılında Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün annesi Zübeyde Anamızın kabrini Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu AKpınar ve CHP Karşıyaka İlçe örgütümüz ile birlikte ziyaret ederek rahmet ve minnetle andı.
Gece Karşıyaka Belediyesi'nin düzenlediği 29 Ekim Cumhuriyet Yürüyüşüne Karşıyakalılar büyük ilgi gösterdi ve Karşıyaka Çarşıda adeta gövde gösterisi yaparak "İşte Cumhuriyet, işte Karşıyaka" mesajı verildi...
Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar ve eşinin ön sırada olduğu yürüyüşte Karşıyaka çarşı adeta kırmızı renkle boyandı...


 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İlk milli korvet Heybeliada gemisi ziyarete açılacak
Sonraki Haber Pınar Karşıyaka, Daçka karşısında

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?