ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka Vefa Sosyal Destek Grubu iş başı yaptı...

Karşıyaka Vefa Sosyal Destek Grubu iş başı yaptı...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Vefa Sosyal Destek Grubu iş başı yaptı...

Korona Virüs (Covid 19) nedeniyle sokağa çıkamayanlara her türlü yardım ve desteği yapmak üzere yurt çapında kurulan ve Karşıyaka'da da Karşıyaka Kaymakamı Ali Rıza Çalışır'ın başkanlık yaptığı Vefa Sosyal Destek Grubu çalışmalarına başladı.

Sokağa çıkamayan 65 yaş üstü vatandaşlarımızı tespit eden “Vefa Sosyal Destek Grubu” tarafından birinci derece ihtiyaçlı olan vatandaşlarımıza gıda kolileri, kavurma ve kıymaları teslim etmek üzere, Karşıyaka Emniyet Müdürlüğü, Karşıyaka İlçe Jandarma Komutanlığı, Karşıyaka SYDV, Karşıyaka İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ile Türk Kızılay Karşıyaka Şube Başkanlığı ekipleri tarafından  saha çalışması başladı.
Bugün öğleden sonra Karşıyaka Kaymakamı Ali Rıza Çalışır başkanlığında bir araya gelen Karşıyaka Emniyet Müdürü Kaan Coşkun, Karşıyaka İlçe Jandarma Komutanı Ahmet Karaman, Karşıyaka İlçe Tarım ve Orman Müdürü İsmail Emetli, Karşıyaka SYDV (Sosyal Yardım Dayanışma Vakfı) Müdürü Muhittin Edirne, Türk Kızılay Karşıyaka Şube Başkanı Kamil Karadeniz araçlarla ilk etapta acil ihtiyaç sahiplerine erzakları gönderdi. 

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyakalı din görevlileri yaşlıların hizmetinde
Sonraki Haber Karşıyaka Belediyesi sokakları temizliyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?