ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka Tramvayı için tarih açıklandı

Karşıyaka Tramvayı için tarih açıklandı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Tramvayı için tarih açıklandı

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Karşıyaka Tramvayının açılış tarihini açıkladı...

Başkan Kocaoğlu'nun ifadesine göre, Karşıyaka tramvayında bundan 2 ay sonra deneme seferleri başlayacak. Deneme seferlerinin başlama tarihi 31 Aralık 2016. Tramvay Şubat-Mart gibi yolcu taşımaya başlayacak.
Deniz ulaşımının güçlendirilmesi için bütün vapurların yenilendiğini, yeni iskeleler kurulması için onay süreçlerinin beklendiğini belirten Başkan Aziz Kocaoğlu, karayolu trafiğini rahatlatacak yeni yolların yapım çalışmalarının da sürdüğünü sözlerine ekledi.
Başkan Kocaoğlu, tek biletle 90 dakika ulaşım imkanı sağlayan sistemin Türkiye'deki tek uygulama olduğunu ifade ederek, "Kim neresinden hesaplarsa hesaplasın, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin ulaşıma verdiği sübvansiyon, Türkiye'nin tüm kentlerinden kat kat fazladır" dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Markovic: İkinci yarı enerjimiz yükseldi
Sonraki Haber Kaf Kaf, filede Rota'yı devirdi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?