ANA SAYFA > GÜNDEM > KARŞIYAKA PROTOKOLÜ “SEVGİ”Yİ KONUŞTU

KARŞIYAKA PROTOKOLÜ “SEVGİ”Yİ KONUŞTU

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
KARŞIYAKA PROTOKOLÜ “SEVGİ”Yİ KONUŞTU

Karşıyaka’daki kamu ile özel kurum ve kuruluş yöneticilerini bir araya getiren aylık toplantı da "Sevgi evleri ve Parçalanmış Aile" konusu ele alındı.

İzmir Medical Park Hastanesi'nin ev sahipliğini yaptığı Haziran ayı kahvaltılı toplantıda, İzmir Medical Park Hastanesi'nin dünyada ilk 20 hastane arasına girmeyi hedeflediği belirtildi.

Türkiye'de bir ilk olarak bilinen Karşıyaka'da düzenlenen kahvaltıda buluşma toplantıları, kurumlar arası işbirliği ve koordinasyonu güçlendirmeyi, Karşıyaka'ya yeni atanan özel ve kamu kurum, kuruluş yöneticilerinin tanışmaları için iyi bir ortam oluşturmayı amaçlıyor.
Toplantının açılışında, hastane yetkilileri tarafından hastanenin İzmir'e katkıda bulunduğu değerler ve hastaneyi tanıtan bir sunum yapıldı.

İzmir Medical Park Hastanesi Genel Müdürü Veysi Kubba, Karşıyaka'nın ve İzmir'in gururu olma noktasında ellerinden gelen bütün gayretleri ile yoğun bir şekilde çalıştıklarını belirterek şunları söyledi. " İzmir'imizi Türkiye'ye, dünya ya tanıtmak için elimizden gelen bütün gayreti gösteriyoruz.  İzmir ve bölge halkının desteğini alarak iyi bir ivme kazandık ve iyi yerlere doğru gidiyoruz. Hastanemiz,  dünyada ilk 20 hastane arasına girme hedefini önüne koymuş bulunmakta, bu hedefe ulaşma konusunda elimizden gelen bütün gayreti gösteriyoruz... Şu anda aşağıda bir karaciğer nakli yapılıyor. Bu kurumun güzelliği burada bir hayatın kurtulmasına vesile oluyoruz. Böylesine anlamlı bir görevi ve misyonu üstlendiğimiz için hem gururluyuz hem de bundan büyük bir keyif ve zevk alıyoruz...

2,5 yılda 1 milyon hasta
İzmir'i dünya ya tanıtıyoruz. Dünyanın bir başka ucundan buraya hasta getiriyoruz. Hastalarımız iyileştikten sonra hastaları İzmir'in tarihi ve turistik yerlerini gezdiriyoruz. Daha sonra o hastalarımız ve yakınları turist olarak buraya geri dönüyorlar. Bu da İzmir'imize ve ülkemize katma değer kazandırıyor. İzmir'e katma değer yaratan bir kuruluş olma yönünde hızla ve emin adımlarla ilerleyeceğiz. 2 buçuk yılda 1 milyon civarında hastamıza tedavi vermek suretiyle İzmir'in neredeyse dörtte birini buraya misafir ettik. Bu da işin ayrı bir gurur tarafı.

Karşıyaka'da tıp fakültesi
İzmir Üniversitesi Tıp Fakültesi ile anlaşarak önümüzdeki eylül ayından itibaren burada tıp fakültesi öğrencilerinin, uzmanlarının yetiştiği bir hastane konumuna geliyoruz.  Hedefimiz 5 yıl içinde dünyanın ilk 20 hastanesi arasına girip Karşıyaka'yı ve İzmir'i dünyaya tanıtmaktır."
Karşıyaka Kaymakamı sadettin Yücel ise yaptığı konuşmada sevgi evleri ve parçalanmış aileler konusuna değinerek sevgi evleri ile ailelerin yanına alınan çocuklar aile ortamında, anne baba şefkati ile yetişeceklerini, parçalanmış aileleri duydukça üzüldüğünü belirtti.

Yücel konuşmasını "Hepimizin kendi kulvarında bir sorumluluğu var. Bu sorumluluk çerçevesinde hizmet etmeye çalışıyoruz. Kısacası hizmetkârlık yapmaya çalışıyoruz. Biraz önceki sunum onu gösterdi ki artık hizmetkârlıklarımızın istikametinde verilen hizmetleri sadece yapmakla yetinmemek aynı şekilde onu bir şekilde tanıtımı ile meşgul olmak gerekiyor. Amaç sadece kahvaltı değil, kahvaltı ile birlikte bir araya geliyor, sohbet ediyoruz. Karşıyaka için neler yapabiliriz? Diye çabalıyoruz.  Yunus "gelin tanış olalım işi kolay kılalım. Sevelim sevilelim dünya kimseye kalmaz" diyor. Ne Karşıyaka ne İzmir ne de dünya hiç birimize kalmayacak. Hal böyle olunca her defasında yeni simalarda bizim kahvaltılarımızı onurlandırıyor.

Kahvaltıya, Kaymakam Yücel, Ege Deniz Bölge Komutanı Tuğamiral Gürel Kaynak, İzmir Bölge Adliye Mahkemesi Başsavcısı Celal Kocabaş, Karşıyaka Cumhuriyet Başsavcısı Ekrem Yiğit, Karşıyaka Adli Yargı ve Adalet Komisyonu Başkanı Mümtaz Erdoğan, Orman Bölge Müdürü İbrahim Aydın,  İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa İslamoğlu, SGK Müdürü Aysel Demirelli, Karşıyaka Vergi Dairesi Müdürü Turan Şahin, Sağlık Müdür vekili Dr. Sertan Aktaş, Halk Sağlığı Müdürü Dr. Berna Ceylan, Jandarma Bölük Komutanı Oktay Çetin, Tapu Sicil Müdürü Demircan Koç, Zübeyde Hanım Huzurevi Müdürü Gülçin Halatçı, Çocuk Yuvası Müdürü Adnan Güneş, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Semra Demir, İşadamları Azad Yeşil, Beşir Baymaz, Gazeteci Avni Erboy, Aktüel Panorama dergisi genel yayın Yönetmeni Mehmet Çelebi, MHP ilçe Başkanı Bülent Çimtay, CHP ilçe başkan yardımcısı Hasan Taşkın, Medicalpark Karşıyaka Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Zafer Beken, hastanenin Genel Müdür Veysi Kubba, hastane yetkilileri ve davetliler katıldı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber KARŞIYAKA’YA KADIN ELİ DEĞECEK
Sonraki Haber SILA'DAN ''YABANCI''YA KLİP

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?