ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka Kaymakamı Demir muhtarları dinledi

Karşıyaka Kaymakamı Demir muhtarları dinledi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Kaymakamı Demir muhtarları dinledi

Karşıyaka Kaymakamı Özkan Demir kamu kurum yöneticileri ve muhtarlarla bir araya geldi.

Karşıyaka Muhtarlar Derneği, Karşıyaka’ya yeni atanan Kaymakam Demir için bir kahvaltı programı düzenledi.
Karşıyaka Belediyesi Kent Restoranda düzenlenen kahvaltı programına, Kaymakam Demir, Karşıyaka Muhtarlar Derneği Başkanı Fuat Pusat, İlçe Müftüsü İsa Gürler, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadir Kadıoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Ercan Kaçanoğlu, İlçe Jandarma Komutan Vekili Cesur Yiğit, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Cenk Benli, İlçe Tarım Müdürü Bülent Üngör, İlçe Spor Müdürü Musa Yelek, Kızılay Karşıyaka Şube Başkanı Kamil Karadeniz ve muhtarlar katıldı.
Toplantıda muhtarlar tarafından dile getirilen mahallelerinin sorunlarını Kaymakam Demir tek tek not aldı. Telefon numarasını da muhtarlarla paylaşan Kaymakam Demir, telefonunun 24 saat açık olduğunu söyledi. Karşıyaka ailesinin bir ferdi olarak çalışacağını belirten Kaymakam Demir “Her konuda birlikte çalışacağız.  Karşıyakalının güvenli ve rahat yaşaması için gereken çalışmaları yapacağız. Kurum müdürlerimizle muhtarlıklarımızı ziyarete devam edeceğiz. Sorunu yerinde tespit edip, çözümünü sağlayacağız.”
Karşıyaka Muhtarlar Derneği Başkanı Fuat Pusat Kaymakam Demir’in muhtarlara verdiği değer için teşekkür ederek başladığı konuşmasında şunları söyledi.” Sayın kaymakamımızın gelir gelmez muhtarlıkları kurum müdürleri ile birlikte şereflendirmeleri bizi ziyadesi ile sevindirmiş ve gururlandırmıştır. Muhtarlar olarak bu yakın samimi davranış ve ilgilerinden dolayı kendilerine teşekkür eder saygılarımızı sunuyoruz. Birlikte Karşıyaka'mız için güzel çalışmalar yapılacağına inanıyoruz. Tekrar Sayın Kaymakamımıza hoş geldin diyor, saygılarımızı sunuyoruz”
Haber ve fotoğraflar: Yılmaz Durmaz
    
 

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Türkiye EKMUD 4. Bağışıklama Akademisi’nden aşıya çağrı
Sonraki Haber Karton Köşe Koruyucu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?