ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka Kanarya Severler Derneği'nden 3.Yaz Buluşması

Karşıyaka Kanarya Severler Derneği'nden 3.Yaz Buluşması

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Kanarya Severler Derneği'nden 3.Yaz Buluşması

Karşıyaka Kanarya Severler Derneği geleneksel hale getirdiği yaz buluşmasında bu yıl üçüncüsünü Karşıyaka Deniz Kent Restoran’da gerçekleştirdi. Geceye Gaziantep’ten, Bursa’dan, Bodrum’dan, Turgutlu’dan, Ödemiş’ten ve Tire’den gelen Kanarya severler katıldı. ‘Kırmızı Reçete’ orkestrasının çaldığı harika şarkılarla coşan konuklar pistten inmedi.

Geceyi organize eden Karşıyaka Kanarya Severler Dernek Yönetim Kurulu Üyesi  Erden Aksoy geceyle ilgili şunları söyledi; "Dernek olarak sosyal bir derneğiz bu kapsamda diğer illerdeki arkadaşlarımızı Karşıyaka’mıza davet ederek hem Karşıyaka’mızın tanıtımına katkı sağlıyoruz hem de üyeler arasında kaynaşmayı sağladığımıza inanıyoruz. Üçüncüsünü gerçekleştirdiğimiz yaz buluşması kapsamında bizlerin daima yanında olan Kırmızı Reçete Orkestra şefi Mert Önder Bulutsuz dostumuza teşekkür ediyorum. Çaldıkları güzel şarkılarla bizleri çoşturdular. Ayrıca dört arkadaşımızın da yaş günü bu güne denk gelmesi bizler için güzel bir sürpriz oldu. Bir daha ki yaz buluşmasında yeniden birlikte olmak umuduyla sevgiyle kalın" dedi.  

Gece katılan konuklar dan dört tanesinin yaşgünü de pastalar kesilerek kutlandı. Geceye katılanlar Kırmızı Reçete’nin çaldığı şarkılarla çoşarken pisten hiç inmediler. Gece İzmir Dağlarında Çiçekler Açar şarkısıyla son buldu.
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka Sanat Derneği yurt dışına açılıyor...
Sonraki Haber Şükran Kurdakul Şiir Ödülü sahibini buldu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?