ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka İstasyonu'na müze isteği...

Karşıyaka İstasyonu'na müze isteği...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka İstasyonu'na müze isteği...

Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, İKLEV Başkanı Prof. Dr. Semih Güneş, Muharip Gaziler Derneği Karşıyaka Şube Başkanı Halil Taşcı bugün İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger'i ziyaret ederek, Karşıyaka tren İstasyonu'nun müze olmasını istediklerini belirtti.

Ziyarette Karşıyaka heyetine eşlik eden Vehbi Moğol, görüşmeyi sosyal medyada şöyle aktardı:
"Bugün Karşıyaka Belediye Başkanımız Sayın Cemil Tugay'ın girişimleri ile sağlanan randevuda İzmir Valisi sayın Yavuz Selim Köşger'i makamında ziyaret ettik. Belediye Başkanımız ile birlikte Karşıyaka'mızın tek eğitim vakfı olan İKLEV'i temsilen başkanımız Prof. Dr. Semih Güneş, 2. başkan olarak ben ve Muharip Gaziler Derneği Karşıyaka Şubesi Başkanı Halil Taşçı'nın katıldığı bu ziyaretin amacı, sayın valimizden atıl durumdaki Tarihi Karşıyaka Tren İstasyonu binalarının Karşıyakalılara kazandırılması için yardımını ve desteğini istemekti. İstasyon binalarının kültür, sanat ve eğitim amaçlarına dönük , bizlerin de katkılarıyla, hazırlanacak sosyal bir proje çerçevesinde, Devlet Demir Yolları tarafından Belediyemize tahsis edilmesi için ilettiğimiz görüş ve düşüncelerimizi sayın vali olumlu bulup, hemen gerekli girişimlerde bulunmuş ve TCDD Bölge Müdürünü bizzat arayıp bilgi almış ve kendisini makamına çağırmıştır. Valimizin konuya gösterdiği hassasiyet ve ilgi nedeniyle kendisine teşekkür eder, en kısa zamanda istasyon binalarının Karşıyaka'ya ve Karşıyakalılara, tarihi önemine uygun biçimde hizmet vermek üzere, belediyemize tahsisini umarız."

PAYLAŞ
Beğendim 2 Muhteşem 1 Haha 1 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Çiğli’de kahvehane esnafına normalleşme desteği
Sonraki Haber FIBA Şampiyonlar Ligi'nde Kaf Kaf Tofaş'ı geçti

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?