ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka Çocuk Belediyesi ilk başkanını seçti

Karşıyaka Çocuk Belediyesi ilk başkanını seçti

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Çocuk Belediyesi ilk başkanını seçti

Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay’ın açıkladığı ilk projelerden biri olan ve çocukların kent yönetimine katılımını sağlamayı hedefleyen Karşıyaka Çocuk Belediyesi'nde bugün seçim heyecanı yaşandı.

Karşıyaka Belediye Binası'nda yapılan seçimlerde Lara Saybaşılı başka seçildi. Saybaşılı'nın Başkan yardımcıları ise Yiğit Efe Ümütlü ve Egemen Kara oldular. 

Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay "Belediye hepimizindir. Burası hem çocukların hem büyüklerin yani Karşıyaka’da yaşayan herkesin belediyesidir. Belediyenin bazı görevleri var. Bunlar yaşadığımız şehrin ve o şehirde yaşayan insanların sorunlarını çözmek, hayatlarını düzenlemek, yanlış olan şeylere müdahale etmek ve yanlışları düzeltici davranışlarda bulunmaktır. Biz önümüzdeki dönemde bize yardımcı olmanızı istiyoruz. Sizler bundan sonra Karşıyaka’daki bütün çocukları temsil ediyorsunuz. Ben ve diğer belediye çalışanları olarak her zaman sizlerin yanında olacağız. Sizi yalnız bırakmayacağız. Unutmayın siz ne kadar başarılı işler yaparsanız Karşıyaka'daki çocuklar da o kadar mutlu olacak ve daha fazla hizmet alacak. Sizlerden çalışma beklediğimizi unutmayın. Sizler akıllı, duyarlı hepimizin geleceği olan çocuklarsınız. Her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyor, başarılar diliyorum" diye açıklamada bulundu.

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir’in stratejik önemi İş Günleri’nde konuşulacak
Sonraki Haber Karşıyaka-Göztepe Derbisi 10 Kasım'da

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?